Amerika'da cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala adaylar güvenlik, göç ve silah kontrolü sloganları üzerinden yarışmaya devam ediyor.
Asya ve Avrupayı deniz altından karayolu tüneliyle birleştirecek Avrasya Tüneli'i belirlenen tarihten 6 ay önce açılacak.
Columbia Üniversitesi Profesörü Wagner, Washington Times gazetesinde yayınlanan makalesinde, Gülen hareketinin hem Türkiye hem de ABD için önemli bir tehdit olduğunu savundu.
ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Ohio eyaletinde İsrail karşıtı söylemleriyle bilinen bir profesörün IŞİD terör örgütü ile bağlantısının olup olmadığını araştırıyor.
Avusturya'da Türk kökenli siyasetçi Dr. Turgay Taşkıran'ı ölümle tehdit eden bir kişiye mahkeme 'Müslüman sığınmacılara yardım kuruluşunda çalışma' cezası verdi.
BBC, ABD'nin, Suriye'nin kuzeydoğusunda Kürtlerin kontrolündeki bölgede bir uçak pistini genişletmekte olduğunu gösteren uydu görüntülerine ulaştı.
Rusyanın Esad rejimi ve terör örgütü PYDnin kontrolünde bulunan Kamışlıdaki faaliyetleriyle ilgili çok önemli ayrıntılar ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li Leyla Zana'dan kendisine görüşme talebi geldiğini doğrulayarak, olumlu yanıt vereceğini söyledi. Erdoğan, Beştepe sofrasında gündeme gelen "Birlik ve Karde
Türkiyeden Yunanistana gitmeye çalışan iki göçmen teknesi battı. 17si çocuk en az 43 kişi öldü. Uluslararası Göç Örgütü, son bir yılda Egede ölenlerin sayısının 900ü g
AK Partili Akdağ, yeni anayasa ve başkanlık sistemine desteğin her geçen gün arttığını söyledi.
Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi 367 sanığın "faili gayri muayyen şekilde adam öldürmek" suçundan beraatlerine karar verdi.
Rusya'da Putin'in Kremlin'e geldiği 2000 yılından bugüne çok sayıda muhalif isim şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.
Rusyanın Esad rejimi ve terör örgütü PYDnin kontrolünde bulunan Kamışlıdaki faaliyetleriyle ilgili çok önemli ayrıntılar ortaya çıktı.
Suriyeli muhaliflerin iki gün önce Riyadda oluşturdukları Müzakere Heyeti Başkanı Esat Zubi, Cenevrede 25 Ocakta düzenlenmesi beklenen Suriye görüşmelerinin ayın 29una ertelendiği
ECB ve BoJ'un daha fazla teşvik sinyalinin ardından Brent petrol varil fiyatları 30 doların üzerine çıktı.