Almanya, Avrupa Birliğinin en az çocuklu ülkesi oldu.
İspanya'nın güneyindeki Marbella kentinde denizde boğulan öğretmen ile 2 öğrencinin cenazeleri Türkiye'ye getirildi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Öcalan'ın PKK'ya yaptığı kongre çağrısı için "Şu an PKK'nın kongre toplayarak silah bırakması kısa vadede, şu birkaç ay içerisinde görünm
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Obama'nın 24 Nisan'da 1915 olaylarının yıldönümü nedeniyle yapacağı açıklama öncesinde ABD'ye gidiyor.
Başörtülü öğrencinin eğitim hakkını engellediği gerekçesiyle hapis cezası alan Profesörü Esat Rennan Pekünlü cezaevinden salıverildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun '1915' kararına ilişkin, "Bu karar bizim için yok hükmündedir" açıklamasında bulundu.
Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, namaz kılmak istediği için işten atılan işçi yerine, işçiyi tazminatsız olarak işten atan Koç şirketi lehine karar aldı.
KKTC'de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeniden aday olan mevcut Cumhurbaşkanı Eroğlu, "Birkaç yıl içinde Kıbrıs sorunu kalmayacak" diye söz verdi
Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir kadın, zırhlı polis aracının çarpması sonucu yaralandı. Polis, zırhlı aracı devirmeye çalışan gruba, biber gazıyla müdahale etti.
Çözüm süreci, yeni anayasa, başkanlık sistemi ve genel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ç Çözüm sürecinden geri dönüşün maliye
Vatikan, Papa'nın soykırım açıklamasıyla ilgili yaptığı resmi açıklamada yeni bir skandala imza attı. Erdoğan'ın yıllardır yaptığı komisyon teklifi için Vatikan, "Papa'nın açıkl
301 madencinin ölümüyle ilgili Akhisar'da görülen davada madenci yakınlarının talebi üzerine sanıklar ilk kez duruşmaya getirildi. Sanıkların salona girişi sırasında ailelerden fenala�
Eski Van Terörle Mücadele Şube Müdürü, Serdar Bayraktutan, terör örgütlerinden topladığı bilgilerle yazdığı kitap için Emniyetten 260 bin lira aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun oylayacağı 1915 olaylarıyla ilgili tasarı için 'Karar ne olursa olsun bir kulağımızdan girer öbüründen çıkar' dedi. Erdoğan Demirtaş'a
İstanbul Film Festivalinden çıkarılan Bakur'da, Ovacık Cumhuriyet Savcısı Murat Uzunun ölüm emrini veren PKK'lı Azad Cüngüş de var.