Brüksel'de gerçekleştirilen törende, muafiyet anlaşmasına AB Dönem Başkanı Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Bert Koenders ile Peru Dışişleri Bakanı Ana Maria Sanchez de Rios imza attı.
Rusya'nın aldığı Suriye'den çekilme kararına ilişkin yazılı bir açıklama yapan ABD'li muhalif senatör John McCain, bir taraftan Obama'yı pasif tutumundan dolayı topa tuttu, diğer taraft
Genelkurmay Başkanlığı, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un Türkiye'nin Suriye sınırını geçtiği yönündeki iddialarının gerçek dışı olduğunu bildirdi.
Rusya’nın Ocak ayında petrol ihracat gelirinin, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 43,7 azaldığı açıklandı.
Putin Salı gününden itibaren Suriye'deki Rus askerlerinin çekilmeye başlayacağını açıkladı.
Ankara saldırısında yaralananları ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, "Bu hain saldırının kaynağı açık şekilde tespit edilmiştir. Kaynağın tespitini müteakip TSK Kuzey Irak’ta kapsaml�
Savaşı, acıyı ve umudu tek bir karede gösteren ödüllü fotoğrafı çeken Filistinli Nasır 'O An'ın hikayesini anlattı
Adana’da terör örgütü PKK/KCK’ya darbe. Örgütün yazılı ve görsel medya ile sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapmış olduğu eylem çağrıları kapsamında kentte korsan gösterilere
Ankara'da dün Güvenpark'ta terör saldırısını gerçekleştiren ve 37 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan canlı bombanın ailesi gözaltına alındı.
Ankara patlamasında kullanılan aracın sahibi ve otomobili alıp patlamayı gerçekleştirdiği iddia edilen şahsa satan 4 kişi gözaltına alındı.
James Taylor isimli sosyal medya kullanıcısının Ankara'da dün gerçekleştirilen saldırı ile ilgili Facebook postu dünya çapında tartışma yarattı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli ile 45 dakikalık bir görüşme gerçekleştirildi. Davutoğlu'nun, MHP Genel Başkanı Bahçeli'den gelen randevu talebi üzerine saat 16.00'da
AA'nın 'Global İletişim Ortaklığı' ile 4-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 3. CNR Kitap Fuarı'nı bu yıl 383 bin 187 kişi ziyaret etti.
Ankara'da yaşanan katliamın ardından HDP, İstanbul'daki Nevruz kutlamalarını pazar günü gerçekleştirmek için başvuru yaptı.
Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından yeni günle beraber saldırının dehşeti bir kez daha gözler önüne serildi.