Diyarbakır ve Muğla savcıları pişmanlık duyup örgütten ayrılma isteğinde olan kamu görevlisi ve vatandaşlar için TCK'nın 221. maddesinde etkin pişmanlık hükümleri çerçevesinde işl
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni çıkarılan kanun hükmünde kararname ile 38 bin kişinin hapishanelerden tahliye olacağını söylemesinin ardından tahliyeler başladı.
Çorlu Havalimanı'ndan havalanan eğitim uçağı, Ahimehmet köyü yakınlarına düştü.
Rus uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye-Rusya ilişkileri gergin bir noktaya gelmişti. Geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in görüşmesiyle birlikte yeni gelişmeler orta
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ iki yeni kararname ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Bozdağ, yeni düzenleme ile 38 bin kişinin tahliye olacağını ifade etti.
Türkiyenin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç, İngiliz Financial Times gazetesine yolladığı mektupta, Türkiye'nin Fethullah Gülen'in iadesine yönelik çağrılarının görmezden geli
Faslı düşünür el-Mukri el-İdrisi, Türk halkının, darbe girişiminin başarısız olmasındaki rolünün Arap gençlere örnek olacağını söyledi.
AK Parti, CHP ve MHP'li yetkililer, anayasa değişikliği çalışmaları çerçevesinde ikinci kez bir araya geldi. AK Parti Genel Sekreteri Gül, "Mutabakatla, kısmi de olsa anayasa değişikliği
ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Müslümanları ve göçmenleri bir deaha hedef aldı ve başkan olması halinde "Radikal İslam Komisyonu" kuracağını söyledi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Elizabeth Trudeau, FETÖ'nün terörist başı Gülen'in uluslararası komisyon çağrısı hakkında, "ABD olarak pozisyon almayacağız" dedi.
MHP'de Meral Akşener ve kurultay çağrı heyeti partiden ihraç talebiyle disipline sevkedildi
Eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Hudutinin darbe girişimi gecesi, kaçmak için kendisine keşif uçağı hazırlattığı ortaya çıktı.
İran'ın, Türkiye'ye seyahat yasağını kaldırmasının ardından turizm şirketleriTürkiye'ye tur satışlarına başlayacağı öğrenildi.
THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, darbeci hainlerin Cumhurbaşkanının uçağını bulamamalarının sebebini açıkladı.
Chicago Küresel İlişkiler Konseyinin yaptığı araştırmaya göre Amerikan halkı, Suriyede IŞİDe karşı mücadeleyi destekliyor ancak Esed ile muhalifler arasındaki savaşa karışılmam