Norveç'in Göç ve Entegrasyon Bakanı Sylvi Listhaug, ülkeye yeni gelen sığınmacılara verdiği tavsiyelerle gündeme oturdu. Sığınmacılara, 'Biz bu ülkede domuz eti yer ve alkol içeriz. B
Kentteki terör operasyonları yüzünden iş yerlerini açmayıp kepenk kapatan esnaflara cezai işlem uygulanacağını bildirildi
Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'na 20 savaş uçağı takviyesi yapıldı. Terör örgütü DEAŞ tarafından Türk topraklarına yönelik olabilecek tehditlere karşı savaş uçaklarının
Eylemin son olarak 13 PKK'lının öldürüldüğü çatışma ve operasyonların durdurulmasına yönelik çağrı üzerine gerçekleştirildiği iddia edildi.
İran devlet televizyonu, Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin'in "Türk devlet adamlarının gerçek dışı ifadeler kullandığı" iddiasıyla İran Dışişleri Bakanlığı'na ça
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, "Suriye hükümeti Halep üzerindeki tüm savaş uçaklarını yere indirmeyi kabul etmeli.'' dedi.
Suriye Rejimi, hava sahasına giren herhangi bir Türk savaş uçağıyla başa çıkılacağını ve jetlerin düşürüleceğini açıkladı.
İstanbul Adalet Sarayında bazı avukatlar, çantalarını X-Ray cihazlarına bırakmak istemeyince, arbede yaşandı.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, gelecek günlerde yayımlanacak KHK'larda mağdurlar için 'göreve iade' maddesinin de yer alacağını açıkladı.
Birleşmiş Milletler (BM), Myanmar hükümetine Arakan'daki operasyonlarda yerel halkın can ve mal güvenliğine saygı gösterme çağrısında bulundu.
İranlı Yönetmen Mecid Mecidi, Suudi ve Mısırlı alimlerin 'Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi' filmini seyretmeden yasak fetvası verdiklerini söyledi. Ünlü yönetmen, "Konuşmak istedim, yanaşm
Irak Hava Kuvvetleri, DEAŞin kontrolündeki bölgelere havadan bildiri atarak, halka ayaklanma çağrısı yaptı.
Ankara'da düzenlenen terör operasyonunda, canlı bomba eylemi yapacağı değerlendirilen DEAŞ üyesi bir terörist etkisiz hale getirildi.
Türk Başlangıç ve Temel Eğitim Uçağı Geliştirme (HÜRKUŞ) Projesi kapsamında TC-VCH kuyruk numaralı birinci prototip uçağının kabul faaliyetinin 14 Ekim'de başarı ile tamamlandı.
Irak'taki Bağdat büyükelçiliği önünde protesto gösterisine hazırlanan Şii lider Sadr yanlılarının taşkınlıklarına önlem olarak elçiliğe giden yollar kapatıldı