İnanmak bir ihtiyaçtır. İnsanın fıtratında bulunan inanma ihtiyacı, onu neyi nasıl yapacağı hususunda mutlaka bir otorite edinmeye zorlar. Hiç kimse kendisini bunun dışında tutamaz. Ya
Yapılan son araştırmaya göre, referandumdaki katılımın yüksek olacağı sonucu ortaya çıktı. Araştırmaya katılanların yüzde 85'i 'sandığa mutlaka gideceğim' dedi.
Terör soruşturmasında tutuklanan HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'a, terör örgütü KCK/TM sözcülerinden Nihat Oğraş'ın Kandil'e gelmesi ve üst düzey yöneticilerle görü
Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağı bir yolcunun aniden rahatsızlanması üzerine İran’a acil iniş yaptı.
Bugün Anayasa değişikliğinin ilk 9, yarın da ikinci 9 Madde’sini özetlemeye çalışacağım. Yani, dün bir, bugün iki, bu işi 3 günde bitirelim inşallah.
Amerikan başkanı Donald Trump’ın, ilk planda dayatma ve tehditlerle netice almaya çalışacağı öteden beri tahmin ediliyordu.
Amerikan seçmenin sağcı, hem de ayrımcı bir söyleme oy vererek açıkça ırkçı bir Cumhuriyetçinin iktidar olmasının Avrupa'da da domino etkisi yapacağı yönünde öngörüler hayli fazl
İran Dışişleri Bakanlığına ait internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, ABD merkezli şirket ve iş adamlarına İran tarafından yaptırım uygulanacağı belirtildi.
ABD First Lady'si Melania Trump'ın okul dönemi sonunda Beyaz Saray'a taşınacağı açıklandı.
İran'da, Sima adlı bir kadına kezzap atarak kör olmasına neden olan başka bir kadının kısas hükmüne tabi tutulacağı bildirildi.
Arap Dörtlüsü'nü oluşturan Bahreyn, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan, İran'a bölge ülkelerinin içişlerine karışmama çağrısı yaptı
MAK Danışmanlık, Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin oylanacağı referandumu halka sordu. Ankete göre, kararsızlar dağıtılmadan referandumda evet diyeceklerin oranı yü
ABD Başkanı Donald Trump, ülkede laikliğin temel taşlarından biri olan bir yasayı kaldıracağını söyledi. Trump bu adımla, kiliselerin siyasi görüş beyan etmesinin önünü açacak.
CHP'nin Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Elif Doğan Türkmen, 1 milyon 200 bin TL'lik faturayla gündeme gelmişti. Türkmen, partisinin çağrısına uyarak istifa edeceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanesi ve toplu açılış töreni için gittiği Mersin'de, Nisan'daki referandum için ilk 'evet' çağrısını yaptı.