NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 2018'de NATO zirvesinin Brüksel'de yapılacağını açıkladı.
"Suudi Arabistan, Bahreyn, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) gibi ülkeler, kendi medyalarını susturabilirler ve kendi ülke insanlarının ifade özgürlüğünü ortadan kaldırabilirler
Dışişleri Bakanığı, Almanya tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı ziyaretlere ilişkin açıklamalara sert yanıt verdi.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, yeni bir siyasi partinin oluşumunda yer alacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamada bulundu.
FETÖcü darbecilerin harekete geçmesinin ardından Pakistanın başkenti İslamabaddaki askeri ataşe Ahsen Sürenin elçiliği kontrolüne almaya çalıştığı ortaya çıktı.
Katar'da iktidardaki el Tani ailesinin mensuplarından biri ve Katarın önde gelen inşaat şirketlerinden Sharaka Holdingin sahiplerinden Şeyh Abdülaziz bin Ahmed El Tani, Bizim için içi
Bazı vakıf üniversiteleri 15 Temmuz şehitlerinin çocuklarına yüzde 100 burs verirken, şehit asker ve polis çocuklarına yüzde 50 indirim yapacağını duyurunca YÖK harekete geçti. YÖK ü
Terör örgütü PKK'nın yöneticilerinden olan Nurettin Demirtaş, Adalet Yürüyüşü'ne katılanların İmralı için yürümesi gerektiğini söyledi.
ABD Dışişleri Bakanlığının, nüfusunun çoğunluğu Müslüman 6 ülkeden yapılacak yeni vize başvurularında, başvuru sahiplerinde "ABD'den bir kişi veya kurum ile organik bağ" koşulu ar
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Alman mevkidaşı Sigmar Gabriel ile Berlin'deki görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Lavrov, ABD'nin 'Suriye ordusunun kimyasal si
Türkiye'nin olası Afrin operasyonu için yaptığı hazırlıklarla köşeye sıkışan terör örgütü PKK/YPG, Türkiye'nin yapacağı her adıma 'karşılık verecekleri' tehdidinde bulundu.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, "ulusal uzlaşıya" ulaşmak için yürütülen çalışmalara, geçen nisan ayında sunduğu projeye uygun bir şekilde devam edilmesi çağrısında bulundu.
Kuzey Kore yönetimi, eski Güney Kore Devlet Başkanı Park'ın, Kim Jong-un'a suikast planladığı iddiasıyla idamla cezalandırılacağını açıkladı.
Crans-Montana'da devam eden Kıbrıs Konferansı'na BM Genel Sekreteri Guterres'in de katılacağı açıklandı.
Venezuela'da bir helikopter Caracas'taki Yüksek Mahkeme binasına ve İçişleri Bakanlığı'na saldırdı. Saldırgan helipkopter içinden Instagram'da paylaşımlarda bulundu ve halka seslenerek M