Can Dündar ve Erdem Gül’ün "siyasal ve askeri casusluk" suçundan yargılandığı davaya bugün devam edilecek.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Şanlıurfa'ya İstiklal Madalyası verilmesi ve Kanal İstanbul'un yapılması ile ilgili düzenlemeleri içeren tasarının beş maddesi kabul edildi
Yaşayan en önemli mimarlardan biri olan İngiliz vatandaşı Hadid'in, kalp krizinden hayatını kaybetti
Askeri analiz dergisi, 'Çin ordusu, ABD’ye ulaşabilen yeni kıtalararası füze alacak' iddiasında bulundu...
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, meydana gelen patlama sonucunda 2 çocuk yaşamını yitirdi.
Brüksel'in Molenbeek semtinde yapılması planlanan İslam karşıtı gösteriye izin verilmedi
Şırnak'ta İsmet Paşa Mahallesi'ne PKK'lılar uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.
Anayasa Mahkemesi, bir polisi şehit eden PKK'lının, makul sürede yargılanma hakkı ile adil yargılanma hakkının ihlal edildiğine hükmetti.
Suriye'de ‘ateşkes’in devam ettiğini söyleyen Esed rejimi, Şam kırsalındaki Doğu Guta'nın Deyr El Asafir bölgesinde bir hastane ve okulu havadan hedef aldı. Saldırıda aralarında çocukl
Reuters ajansı, kriz sonrası şartlarında Rusya’da yaşayan ve çalışan Türklerin durumunu mercek altına aldı.
Avukat Hasan Ölçer, Koza İpek bünyesindeki Kanaltürk, Bugün ve Millet'in neden kapatıldığını açıkladı.
Komisyon, Türkiye'nin 7 ülkeyle çeşitli tarihlerde imzaladığı anlaşmaları onaylayan kanun tasarılarını görüştü.
Avrupa Polis Örgütü Europol, dünya genelinde yürüttükleri operasyonda 10 bin tondan fazla yasadışı gıda ve içecek ele geçirildiğini duyurdu.
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının devam ettiği 6 mahalleyi kapsayan bölgede çatışma çıktı.
Şırnak'ın İdil ilçesinde sokağa çıkma yasağının belirli saatlerde kaldırılmasının ardından 43 gün önce ilçeyi terk eden vatandaşlar, evlerine dönmeye başladı.