TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın 'Yeni anayasada laiklik olmamalı' açıklamasına Osmanlı Ocakları'ndan destek geldi.
Belçika Adalet Bakanı Koen Geens, Avrupa'da yaşanan silahlı ve bombalı saldırılardan Müslümanların sorumlu tutulamayacağını, yakın gelecekte Müslüman nüfusun Hristiyanları geçeceği
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, 'Başkanımızın kastı anayasada laiklik olmaması ise, biz buna AK Parti olarak katılmayız' dedi.
Adana’da yol kesip vatandaşı gasp eden 'PKK’lılardan biri polisle girilen çatışmada öldürülürken, yakalanan 6 'PKK’lıdan 3’ü ise tutuklandı.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Türkiye'nin cemevlerine yasal statü tanınması gerektiğine hükmetti. Mahkeme kararına göre devlet, cemevlerine mali destek sağlamak zorunda.
Irak’ın Selahattin iline bağlı Tuzhurmatu ilçesinde Şii Türkmenler ile Kürt güçler arasındaki gerginlik sürüyor.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi kararıyla bazı varlıklarına el konulan CHP'nin yaptığı başvuruda Türkiye'yi haksız buldu, CHP'ye 1 milyon 85 bin euro tazminat ödenmesine
Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın "Yeni anayasada laiklik olmamalı" ifadesine yönelik muhalefetin eleştirilerinin ardından konuşan Anayasa Komisyonu Başkanı AK Partili Mustafa Şentop, Laik
Adana'da, terör örgütü PKK adına yol kesip haraç aldıkları, yasa dışı sokak eylemleri için molotofkokteyli hazırlayan 16 kişi yakalandı.
Tarihçi-yazar Mustafa Armağan,Kut'ül Amare Savaşı'nın İngilizler karşısında alınan en büyük ikinci zaferin Kut'ül Amare olabileceğini söyledi.
Dini öğretilere göre insan, beden ve ruhtan müteşekkil bir varlıktır. Bedeni maddi dünya ile sınırlı iken ruhu sonsuzluğun bir parçasıdır ve gurbet içinde gurbeti yaşamaktadır. Sonlu
Pentagon, 'Suriye’ye gönderilen ABD askerleri doğrudan savaşa katılmayacak' açıklamasında bulundu...
Ermenistan'ın başkenti Erivan'da meydana gelen patlamada 2 kişinin yaşamını yitirdiği 6 kişinin de yaralandığı bildirildi...
Kuzu, 'İçinde başkanlık modeli olan anayasa gerekli. Bunu mutlaka referanduma götürmek istiyoruz. 367'yi bulsak bile mutlaka halkın görüşünü almak istiyoruz' dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türk hükümetinin 'terörist' akımı ile başa çıkamamasının onlarla temas halinde olmasından kaynaklandığını iddia etti.