Marmara Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Balkanlıoğlu, anne babaların, çocuklarının beynine alacağı en ufak görüntü karesine dahi dikkat etme
Electronic Intifada'da yayınlanan Yusuf Hasan imzalı bir metinde Filistinli tutukluların Suriye rejimine ait zindanlarda neler yaşadığı anlatıldı. Yusuf Hasan'a göre Filistinliler, işgal al
HDP'nin İmralı heyetinden iki isim bu sabah PKK ile görüşmek üzere Irak'ın kuzeyindeki Kandil Dağı'na hareket etti. Heyette, Sırrı Süreyya Önder ile Ceylan Bağrıyanık yer alıyor.
‘İktidar olur olmaz ilk iş olarak gazetelere el koyup, patronlarından hesap soracağız’ diyen CHP’li Gürsel Tekin’e basın meslek örgütleri ve bir kısım medya sessiz kalırken, bazıları
2 bin 600'e yakın Orta Afrikalı mülteci öldü. Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) örgütü, ülkelerindeki şiddetten kaçarak Çad’a gelen yaklaşık 2 bin 600 Orta Afrikalı mültecinin öldü
Suudi Arabistan'da siyasi suçlardan yargılanan 4 kişiye idam cezası verildi.
Rejiminin önemli destekçilerinden analist Talip İbrahim, katıldığı bir haber programında Halep'in Muhaliflerden geri alınması için kimyasal silah kullanmayı teklif etti.
Suriye'nin güneyindeki Deraa ve Kuneytra'da Ahrar'uş Şam ve Nusret Cephesi de dahil rejim güçlerine karşı savaşan 8 muhalif grubu 'Tek Bayrak' adı altında ortak operasyon odası kurdu.
Afganistan'ın eski Cumhurbaşkanı Hamid Karzai,ABD'nin kendi askeri üslerinin güvenliğini sağladıktan sonra Taliban ile savaşmayı bırakarak kendilerini aldattığını söyledi.
Yemen'de Şii Husilerin ev hapsinden kurtularak Aden'e giden Cumhurbaşkanı Abdurrabu Mansur Hadi, bazı kentlerin valileriyle bir araya geldi.
Suriyeli muhaliflerin lideri Halid Hoca, Süleyman Şah Türbesi'nin nakliyle ilgili operasyonda Türk hükümeti tarafından bilgilendirildiklerini söyledi.
HDP Sincan ilçe başkanlığına düzenlenen saldırıda dört kişi yaralandı
Suriye rejimi, Türk ordusunun Süleyman Şah'taki emanetlerin alınması ve askerlerin getirilmesi için gerçekleştirdiği operasyon için 'apaçık bir saldırı' ifadesini kullandı.
Evinizi; annenize, babanıza, çocuğunuza veya kardeşinize oturması için bıraktığınızda, vergiden muafsınız. Ancak, kayınvalidenize verdiğinizde vergi ödemek zorundasınız
Süleyman Şah Saygı Karakolu'na yapılan operasyon sırasında şehit olan askerin Başçavuş Halit Avcı olduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehidin babası Mustafa Avcı'yı aradığı bildi