Salih Mirzabeyoğlu'nun “Anayasal düzeni zorla değiştirmeye kalkışmak” ve “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlarından yeniden yargılandığı davanın görülmesine başlandı.
Kamu çalışanları 30 Ekim'de idari izinli sayılacak. Öğretmen ve öğrenciler ise 5 gün tatil yapacak
İnsan hakları alanında çalışan akademisyenler terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda hak ihlalleri yaşandığına dair kuvvetli şüpheler olduğunu belirterek Erdoğan ve D
Nijerya ordusunun, Boko Haram'ı yenilgiye uğratmak için paralı askerler kiraladığı iddia edildi
Moldova Başbakanı Valeriy Strelets, Rusya yanlısı çizgiyi savunan muhalefet partilerinin, hükümeti devirme amacında olduğunu iddia etti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, dünya bor rezervinin yüzde 73'ünü elinde bulunduran Türkiye'nin bordan seramik zırh üretmeye başladığını belirtti.
Poyrazköy Davası'nda bin 600 sayfalık gerekçeli karar açıklanarak tüm delillerin sahte olduğu bildirildi.
İçişleri Bakanlığı tarafından valilere gönderilen talimat yazısında, yürüyüş ve açık hava toplantıları öncesinde alınacak güvenlik tedbirlerinin gözden geçirilmesi istendi
Rus Hava Kuvvetleri, Suriye'de hava saldırısı düzenlemek için günde dört milyon dolar harcamak zorunda kalıyor
Suriye'deki IŞİD mevzilerinin belirlenmesi konusunda İngiltere ile işbirliği yapmaya çalışan Moskova yönetimine İngiliz yetkililerden Rusya ile işbirliği yapmayacakları cevabı geldi
Macaristan sınırında oğluyla birlikte polislerden kaçmaya çalışan Suriyeli bir sığınmacıya çelme takarak düşüren kadın kameraman, düşürdüğü göçmeni dava etmeye hazırlanıyor.
İstanbul Valiliği bugün ve yarın devam edecek yağışlar için sel uyarısı yaptı
6 saat süren MGK'dan sonra yapılan açıklamada, "Huzur ve barış ortamını ortadan kaldırmayı hedefleyen terörist faaliyetler içindeki örgütlerle ve uzantılarıyla mücadele aralıksız s�
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu binaya PKK'lılar bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
İsrail polisi Kudüs'te, Yahudi yerleşimcileri bıçaklamaya çalışan bir Filistinli zannettiği Yahudi yerleşimciyi yanlışlıkla öldürdü.