İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün ramazan pidesi fiyatına ilişkin olarak "Vatandaşımızın makul fiyatlarla pide alabilmesini sağlamak adına Halk Ekmek bu konuda
YÜKSEK Seçim Kurulu’nun ilçe seçim kurullarına tanıdığı ek süre dün saat 17.00’de doldu.
Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında; Taksim Olayları, Kanuni Sultan Süleyman’ın son seferine çıkması, U-2 Krizi, ‘’Tanrıyı İnsan Yarattı’’ diyen Yargıtay Başkanı İmran Ö
Reuters'ın haberinde MHP'li bir yetkilinin, AK Parti ile yapılan ittifakla ilgili olarak "Bu ittifak bitecekse bitiren taraf biz olmayacağız" dediği ifade edildi.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dilinin altında bir bakla var. Seçimlerden sonra televizyonların Ankara temsilcileri ile bir araya geldiğinde
Hatay Valiliği terör örgütü PKK yönelik operasyonlar kapsamında Amanos Dağları kırsalında düzenlenen operasyonda 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Mehmet Ocaktan- Karar
Serdar Turgut- Habertürk
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Kemal Öztürk- Yeni Şafak
Özlem Albayrak- Yeni Şafak
Partisinin MKYK Toplantısı sonrası açıklama yapan Ömer Çelik, Venezüela'daki askeri darbe girişimine "ABD'nin başka bir ülkeye başkan atama girişimi yanlıştır" diyerek tepki gösterdi.
Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına PKK/PYD terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 7 asker yaralandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezüela'daki askeri darbe girişimiyle ilgili 'Demokrasilerde sandık esastır' açıklamasını yaptı.
Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında telefon görüşmesinin gerçekleştiğini belirtti.