Tuğgeneral Erhan Caha’nın, darbe girişimi başarısız olunca ağabeyine “Abi sağlığım iyi bir daha görüşemeyebiliriz, tutuklanacağım, yaptım bir hata” mesajı gönderdiği tespit edil
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ‘torbacı’ olarak tabir edilen zehir tacirlerine şafak operasyonu düzenledi.
AP haber ajansı, Amerikalı yetkiliye dayandırarak yayımladığı haberde, Rusya'nın, Esed'in kimyasal saldırısından daha önce bilgi sahibi olduğu iddiasına yer verdi.
Fransız sanatçı Blet, Türkiye'ye karşı korkunç bir senaryo hazırlandığını, Avrupa'da insanlar Müslümanlardan korksun diye medyanın kullanıldığını ve bir Müslüman - Hristiyan sava
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kral FM, TRT radyoları ve yerel radyoların ortak radyo yayınında gündeme ilişkin soruları cevapladı.
ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Bernardino kentindeki bir ilkokula gerçekleştirilen silahlı saldırıda ilk bilgilere göre aralarında saldırganın da bulunduğu iki öğrencinin öld�
Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada "Suriye'ye yönelik yeni saldırılar olabilir" denildi.
ABD'nin Suriye'deki Şayrat Hava Üssü'nü bombalamasını değerlendiren İran Cumhurbaşkanı Ruhani, olayın tekrarlanmasının bölge için tehlikeli sonuçlar getireceğini uyarısında bulunara
Kalın, 'Avrupa aşırı sağcılara göz kırpmaktan, teröristlere yataklık yapmaktan ve saldırgan tavırlar sergilemekten vazgeçerse durum düzelebilir.' dedi.
Cammu Keşmir'de ara seçimlere karşı çıkan kalabalığa güvenlik güçlerinin ateş açması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 100'den fazla kişi yaralandı.
Sina Yarımadası'ndan İsrail'in güneyine düzenlenen roketli saldırının sorumluluğunu IŞİD üstlendi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "'Evet'in vebali ağırdır. Türkiye nereye gittiği belli olmayan bir yolculuğa çıkmış olacak. Bir kaosun içine Türkiye sürüklenmiş olacak. Bir kişin
Emniyet Genel Müdürlüğü, üretimi ve ithalatı resmi kurumlar dışında yasak olan biber gazı spreylerinin bulundurulmasının yasak olmadığını açıkladı.
ABD'nin BM daimi temsilcisi Nikki Haley, 'Türkiye, Suriye konusunda, arkasında olduğumuzdan emin olmalı' dedi.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki darbe girişimiyle ilgili 150 kişi hakkında dava açıldı. İddianameye göre karargah saat 22:00'da tamamen ele geçirildi.