Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında canlı bomba olarak değerlendirilen 20-25 yaşlarında doktor önlüklü sarışın kadın Ankara Emniyetini alarma geçirdi.
İçişleri Bakanlığınca Van Erciş Belediyesi Meclis Üyeliği için görevlendirilen Latifiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Şerif Doğu, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayat�
Gaziantep'te polis ekipleri, Üniversite Bulvarı'ndaki bir hücre evine baskın düzenledi. 2 canlı bombadan biri yakalanırken, diğeri kendini patlattı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ek
Tarık Tufan
Irak Hava Kuvvetleri uçaklarla Musul'un üzerine üzerinde "DEAŞ ya da karanlık inançlar olmayan bir Irak'ı kutlama zamanı", "Zafer zamanı geldi" gibi yazılar bulunan broşürler attı.
Meteoroloji'den gelen bilgilere göre, İstanbul'da, akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak yağış beklendiği belirtildi.
Güvenlik güçleri aralarında sözde bölge sorumlusunun da bulunduğu 66 teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarda binlerce mühimmat da ele geçirildi.
Türkiye ve Rusya’nın savunma sanayiinde gireceği işbirliği, Türkiye’nin ihtiyaçlarını görmezden gelen müttefiklerine bir cevap. Kremlin de durumdan çok memnun çünkü ABD’ye bir mesaj�
Türkiye, ABD'yi Şii güçleri Musul'a girerse yüzyıllık mezhep savaşlarının başlayacağına dair uyarıda bulundu.
Irak'ta terör örgütü DAEŞ'in elinde tuttuğu Musul kentinin doğusunda konuşlanan ABD ordusuna bağlı topçu birliklerinin ilk defa DAEŞ hedeflerini vurmaya başladığı bildirildi.
MİT'in teknik ekibi dünya çapında bir istihbarat başarısına imza atarak FET֒cülerin şifreli haberleşme ağı ‘ ByLock ve Eagle’ programlarını kırmayı başardı
Ak Parti ve CHP'nin, Kazan'ın adının 'Kahramankazan' olarak değiştirilmesi ve 15 Temmuz'un tatil edilmesine ilişkin kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
Fransa'da Ermeni soykırım iddialarını inkâr edenlerin cezalandırılmasını öngören yasa Senato'da kabul edildi.
Antalya'da Çaltıcak Balıkçı Barınağı bölgesinde meydana gelen patlamayla ilgili yayın yasağı kararı alındığı öğrenildi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Demokrasi ve medya özgürlüğü konusunda herkese ders vermeye çalışan İsveç'in 15 Temmuz konferansını iptal etmesi çelişki ve çifte standarttı