Mısır'ın Refah Sınır Kapısı aracılığıyla Gazze'deki özel şirketler için iki beton pompasının girişine izin verdiği bildirildi
Yunanistan'ın Dışişleri Bakan Vekili Yorgos Katrougalos, Yunan adalarına girişte, kapıda vize alınabilmesini sağlayan uygulamanın bir yıl daha uzatılacağını söyledi.
Manisa’da henüz 4 yaşındayken cinsel istismara uğrayan ve canice öldürülen Irmak Kupal’ın katili Himmet Aktürk’e 51 yıl ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
Son iki günün etkili alman gazetelerinin birinci sahifesinde ve kocaman puntolu manşetlerde hep Erdoğan ve Türkiye bayrağı vardı. Tabiatiyle alman toplumunda korku ve nefret uyandıracak ifade
Macaristan'ın, sığınmacı girişini durdurmak için Sırbistan sınırında inşa edilen ikinci tel örgüye elektrik verilmesi kararını uygulayacağı öğrenildi.
TRT 1'in bilgi yarışması Altın Petek, 69. bölümünde ekranlara bir duyarlılık örneğiyle geldi. Programa konuk olan yarışmacılardan biri kazandığı paranın tamamını Suriyeli mültecil
"Cumhurbaşkanı'na suikast timi" davasında yargılanan Yüzbaşı Mehmet Öztürk, mahkeme başkanının ‘Maç 90 dakika. Henüz bitmedi’ notunu sorunca dondu kaldı.
Kürdistan Demokrat Partisi, terör örgütü PKK'ya ilişkin sert bir açıklama yaptı. Açıklamada, "PKK'nın kimseye vefası yoktur" denildi.
Ekonomi Bakanı Zeybekci, Alman internet sitesi Bild'in hakaret içeren yayınına ilişkin yasal işlemlerin başlatılacağını belirtti.
Azerbaycanlı Milletvekili Mirkişili, Azerbaycan-Türkiye ilişkileri ve bölgede yaşanan son gelişmelere dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Atalay Filiz davasında Filiz'in avukatları, mahkeme heyetinin reddini istedi. Heyet ise bu talebi geri çevirdi. Karar üzerine avukatlar, davadan çekildiklerini açıkladı.
Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Mart'taki görüşmesine ilişkin açıklama yaptı.
Milli Eğitim Bakanlığı’na sesini duyurmaya çalışan yaklaşık 471 bin genç öğretmen adayının sesi olmak için yazıyoruz bugün. Bakanımız İsmet Yılmaz ve Müsteşarımız Yusuf Tekin
Suudi Arabistan KralI Selman ve beraberindeki 600 kişilik kafileye Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da bombalı araçla saldırı düzenlemeye hazırlanan 7 kişi, Malezya polisi tarafından kısk
Eski MHP'li vekil Meral Akşener, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili komik bir iddiada bulundu. Akşener, 'anayasa değişikliği referandumunun iptal edilebileceğine' yönelik duyumlar aldı