Tunus Eski Başbakanı Hammadi el-Cibali, Katar ile ilgili gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yaptı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, ABD Temsilciler Meclisinde onaylanan karar tasarısında Türkiye’ye "kınama kararı" çıkmasına tepki gösterdi.
FETÖ sanığı Türk Solu Gazetesi yazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu’nun, örgüte ait bir şirkette sigortalı olarak çalıştığı gündeme geldi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk-İslam kültür mirasının önemli unsurlarından mevlevi mukabelesi ya da Ayin-i Şerif olarak adlandırılan Sema ayininin aslına uygun şekilde korunması,
Katarla ilişkilerini koparan Birleşik Arap Emirlikleri, sosyal medya veya diğer platformlarda, Katar'a karşı olumlu bir yorum yapan vatandaşlarına 15 yıla kadar hapis veya 136 bin dolar para c
İran'ın başkenti Tahran'da önce İran parlamentosu sonra da Humeyni'nin türbesine düzenlenen saldırıları DEAŞ üstlendi.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, Katar’ın Arap ülkeleriyle ilişkilerini tamir edebilmek için Filistinli Hamas ve Mısır’da Müslüman Kardeşler’e verilen desteğin sona er
İran güne parlamento binasına ve İmam Humeyni Türbesi'ne düzenlenen çifte saldırıyla başladı. İlk gelen bilgilere göre, parlamento binasına düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öld�
Her gün biraz daha kötüye giden Amerikan ekonomisini, dünyaya salma salarak düzeltmek isteyen küresel kabadayı, “Sınır duvarının maliyeti Meksika’dan, NATO masrafları Almanya’dan...” d
Figen Yüksekdağ, bir basın kuruluşuna verdiği röportajda "terör örgütü propagandası yaptığı" gerekçesiyle 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
İzmir İl Jandarma Komutanlığı istihbarat Şube Müdürlüğü, sosyal medyada El Kaide’yi öven ve Atatürk’e hakaret eden bir şahsın kimliğini tespit ederek gözaltına aldı.
Altı Arap ülkesinin Katar’la diplomatik ilişkileri kesmesinin ardından bazı Suudi ve BAE bankaları da, Katar bankalarıyla yapılan işlemleri durdurdu.
ABD Başkanı Donald Trump, Ortadoğu'da yaşanan Katar kriziyle ilgili ilk kez açıklama yaptı.
Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya sınırındaki Baltık Denizi üzerinde Rus jetlerinin ABD'ye ait stratejik bombardıman uçağına müdahale ettiğini açıkladı.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Katar kriziyle ilgili ilk kez konuşarak, Türkiye'nin tutumunu eleştirdi.