CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 121. maddesinin iptali için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine (AİHM) elden başvurdu. Hürriyet'e Fransa'n�
Diyarbakır'da Suriyeli hamile bir kadın tacize uğradı. Ancak bu olaydan sonra kadının hayatı kabusa döndü. Kocasıyla arasının bozulduğunu anlatan kadın, akrabaları tarafından suçlu g�
ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman, Filistin’in ABD’nin Kudüs kararına karşı ortaya koyduğu tavrın “çirkin, kışkırtıcı ve haksız” olduğunu söyledi.
Ramallah’ın Beytil bölgesinde Cuma namazı sonrasında çatışmalar şiddetlendi. Çıkan çatışmalarda 8 kişi yaralandı.
Hayat pahalılığını protesto edenlerin polisle çatıştığı ülkede, bugün Cuma namazı sonrasında yeni gösteriler bekleniyor.
Reuters'ın haberine göre, ABD'li silah üreticisi Raytheon aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 10 ülkeye AMRAAM havadan havaya füze satışı için sözleşme yaptı.
İstanbul Bahçelievler'de yakalanan bomba yüklü minibüsün ardından başlatılan soruşturmada ikinci bomba yüklü minibüsün yakalandığı öğrenildi.
AK Parti'in kurucu ekibinde yer aldıktan sonra partiden ilk ayrılan isim olan Abdüllatif Şener; Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Bülent Arınç, Hüseyin Çelik'i topa tuttu.
Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyan ve dünyayı ayağa kaldıran ABD liderinin adının, Ağlama Duvarı Tren İstasyonu'na verileceği açıklandı. Açıklamayı, Ulaştırma Bakanı Yis
Mevsimlik işçilerin çocuklarının okuldan uzak kalmaması için çalışma başlatan bakanlık, özel bir ekip kurdu. Ayrıca gezici öğretmenler de görevlendirildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Kadir Topbaş zamanında ihale edilen bir başka projeyi daha iptal etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında yargılanan duruşmaya “HERO” yazılı tişört ile gelen astsubay Gökhan Güçlü'nün disiplin cezası nedeniyle tek kişilik hücrede kald
Bahçelievler'deki patlayıcı yüklü minibüsle ilgili gözaltına alınan 20 kişiden 11'i tutuklandı.
Prof. Dr. Canan Karatay, "Aşı yapılmadan da bağışıklık sistemi güçlenebilir" dedi
Şişli Belediyesi’nce ilçede düzenlenmek istenen yılbaşı kutlamalarına, Şişli Kaymakamlığı izin vermedi.