MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, 'Artık ne olursa olsun 10 Temmuz'da Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongrenin yapılacağı anlaşıldı' dedi.
Irak Müslüman Alimler Heyeti Sözcüsü Dr. Yahya Tai, Amerika'nın bir yıl içerisinde ülkede gerçekleştirdiği hava saldırıları sonucu 150 bin asker ve sivilin öldürüldüğünü belirtti
Ankara'nın siyasetçilerin askeri üsse girişine izin verilmeyeceğini açıklamasına rağmen, Berlin yönetimi özellikle Savunma Bakanlığı Müsteşarı Brauksiepe'nin ziyaretinde ısrarcı.
YPG’nin başını çektiği Suriye Demokratik Güçleri, iki haftadan beri kuşatma altında tuttuğu Mumbuc’un kent merkezine girdi.
Hasanbeyli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi, ölen ya da yaralanan olmadı.
Filistin Devlet Başkanı Abbas, 'Filistin olarak imzalanan tüm anlaşmalara uyduk, tüm taahhütleri yerine getirdik ancak İsrailliler taahhütlerini yerine getirmiyor.' dedi.
MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve MHP MYK üyesi O. Cem Kazmaz, Almanya'da sözde Ermeni soykırımı yalanını anlatacaklar.
Karayılan, belediyelerde düzenleme yapılıp kayyum atanması halinde atanacak kişileri hedef alacaklarını söyledi
Halk Radyo ve Televizyon Yayıncılık AŞ (Halk TV), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 9 bin lira tazminat ödeyecek.
Filistin Devlet Başkanı Abbas Brüksel'de AP milletvekillerine "Filistin olarak imzalanan tüm anlaşmalara uyduk, tüm taahhütleri yerine getirdik ancak İsrailliler taahhütlerini yerine getirmiy
Oktay Vural istifa kararı sonrası konuştu. Vural "MHP'de bir yenilenmeye, atılıma ve silkilenmeye ihtiyaç olduğu ve bunun karşılanması gerektiği açıktır." dedi.
Türkiye dünyadaki uluslararası doğrudan yatırım sıralamasını iki basamak yükselterek en fazla uluslararası doğrudan yatırım çeken 20. ekonomi oldu.
Nükleer yaptırımların kaldırılmasının ardından Avrupa ülkeleriyle ticari ilişkilerini geliştirmek isteyen İran Dışişleri Bakanı Zarif Paris'e resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.
Yediot Ahranot gazetesinde yer alan bir habere göre, İsrail Gazze Şeridi'nin başında Muhammed Dahlan'ı görmek istiyor.
Yalnızca İngiltere’nin değil, AB’nin dengelerini ve dünya ekonomisini etkileme potansiyeli olan ‘Brexit’ referandumu için İngilizler bugün sandık başında.