Darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz gecesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olanlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
İslam dünyasının tanınmış din adamlarından Hindistanlı Selman en-Nedvi, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen ve cemaatinin münafık olduğunu, Türkiye'nin düşmanlarının casusluğunu yap
Samanyolu televizyonunun eski Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik'in oğulları ve yeğeni Edirne'de yurt dışına kaçarken yakalandı.
Türk iş adamının 'Gülen'i verecekmisini' sorusuna Obama, "Bu işi ciddiye alıyoruz ancak bunun ispatlanması lazım" yanıtını verdi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakü'de düzenlenecek üçlü devlet başkanları zirvesinde bir araya gelecek.
SETA Genel Koodinatörü Prof. Dr. Duran,sağ kesiminden sol kesimine kadar neredeyse bütün Batı medyasının Türkiye'deki darbe girişimini görmezden geldiğini belirtti.
Yenikapı Miting Alanı'na vatandaşlar gelmeye başlarken, metro ile bölgeye ulaşanlar duygulandıran bir sürprizle karşılaştı.
Suriye’de yaralanan Amerikalı kadın istihbaratçı, İHA’ların ve helikopterlerin katıldığı, 2 gün süren film gibi operasyonda kurtarıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ'nün 14 Ağustos planınına ilişkin istihbarat aldıklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP, MHP liderlerini bir araya getirecek olan Yenikapı’daki “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne 80 ildeki mitinglerle de destek verilecek.
FETÖ'nün Irak imamı Nurettin Aytuğ, Kuzey Irak Yönetimi tarafından sınırdışı edildi. Aytuğ, Habur'da gözaltına alındı.
Genelkurmay Emniyet Subayı İstihbarat Yarbay Gökhan Eski, Hulusi Akar'ı dinlediklerini itiraf etti.
Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri 50 adrese IŞİD operasyonu düzenledi. 500 polisle yapılan baskınlarda 35 kişi gözaltına alındı. Aralarında, polisin iki gün ö
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin "Kökü dışarıda olan o hainler, CIA'sı, Mossad'ı ve Amerikası, bu ülkenin başarılı olmasını iste
Genelkurmay Emniyet Subayı İstihbarat Yarbay Gökhan Eski, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın odasına dinleme cihazı koyduklarını itiraf etti. Eski, 13 Temmuz’da Tuğgeneral Mehme