Myanmar yönetimi, ordu ve Budist milliyetçilerin saldırısı altındaki Arakan'da yakılan Müslüman köylerin durumunu "terk edilmiş" olarak açıkladı.
İsrail'de eşcinsel yakınının düğününe katılan aşırı sağcı Şas (Tevrat Muhafızları) Partisi üyesi Yigal Guetta'nın milletvekilliğinden istifa ettiği belirtildi.
IKBY'nin 25 Eylül'de gerçekleştireceği bağımsızlık referandumu için İsrail'den destek aldığı yorumlarına yeni bir iddia eklendi. Buna göre Barzani'nin referandumda İsrail’den gelecek
Moskova'da alışveriş merkezleri, tren istasyonları ve üniversitelerdeki 10.000'den fazla kişi bomba şüphesi nedeniyle tahliye edildi.
Son dakika! Suriye'de silah, patlayıcı ve canlı bomba eğitimi aldığı belirtilen terör örgütü DEAŞ mensubu, Gaziantep'te operasyonla yakalandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kaporası verildi' açıklaması ile gündeme gelen S-400'lerin ardında aslında Türkiye'ye uygulanan 'gizli' bir silah ambargosu yatıyor. Türkiye'yi Rusya'ya yönl
Singapur’da, diğer dört adayın başkanlık makamı için gereklilikleri yerine getirememesi sonucu, Halimah Yacob resmen cumhurbaşkanı seçildi. Yacob, ülkenin ilk tesettürlü kadın başkanı
Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah, resmi görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye'ye gelecek.
Almanya'nın Türkiye'ye yönelik 'silah satışını durdurma kararı' , Alman hafif silahlarını kullanan Mehmetçik için sorun olarak görülse de karar, Alman Leopard tanklarının yedek parça
Kalkınma Bakanı Elvan, "Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir. Ancak yüzde 5'lik bir büyüme bizim için yeterli değil. İnşallah büyüme patikasını daha da yukarı çekecek, ci
Herakles Lahdi'nin yarın Antalya'ya getirilmesi bekleniyor.
Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Özoral, "Bakü'de Nuri Paşa'nın anıtının dikilmesi doğal olarak her Türk'ün istediği bir husus. Bu inşallah 100. yıl vesilesiyle hayata geçer"
AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, yıllık ‘Birliğin Durumu' konuşmasında, Türkiye'nin AB'den uzaklaşmakta olduğunu söyledi.
Türkiye'nin Afrin harekatı hazırlıklarını sıklaştırması terör örgütünün şehirde olağanüstü hale geçmesine neden oldu. PKK'nın Arap unsurların bulunduğu karargahların önünde t
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben ne heykelimin dikilmesini ne masklar yapılmasını istiyorum. Heykel değil hizmete yönelik eserler diksinler" dedi.