İspanya'ya bağlı Katalonya Özerk Bölgesi, Madrid yönetiminin tüm engellemelerine rağmen Pazar günü referanduma gitmeye hazırlanıyor.
Devlet kumarla değil de sadece vergisini vermeyen kumar ile uğraşırken Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK)'nun yayınladığı rapor Türkiye
Haydar Baş, Atatürk "seyyid"dir diyerek Kemalist oldu...
Rusya’nın Suriye'de 2. yılını dolduran askeri müdahalesi sonucu en az 5 bin 233 sivilin öldüğünü açıklandı.
Başkentte, Bizans dönemine ait İncil'i yurt dışına kaçırmaya çalışan Suriye uyruklu şüpheli, polisin operasyonuyla yakalandı.
Ortaylı: Türkiye’nin en önemli sorunu Kerkük ve Erbil Türkleri
Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Türkiye'de bazı medya kuruluşu ve gazetecileri satın aldığı, bunun üzerinden algı operasyonu gerçekleştirmek istediği iddia edildi.
Müzisyen kimliği ile tanınan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, usta sanatçı Arif Sağ’ı ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de yeni yasama yılı açılışında konuştu.
BM’nin Arakan’da yükselen soykırım dalgasını örtbas ettiği ortaya çıktı. BM Myanmar ekibi, insan hakları savunucularının Arakan’ı ziyaretini ve zulme dikkat çeken kampanyaları engel
26. Dönem 3. Yasama Yılı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman başkanlığında toplanan Genel Kurul'da başladı. Mecliste konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.
TBMM Genel Kurulu, yeni yasama yılında, 3 Ekim Salı gününden itibaren yeni İçtüzük hükümlerine göre çalışacak.
Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ergün Turan, Suriye sınırındaki duvarın inşasında son aşamaya gelindiğini bildirdi.
Suruç Kaymakamlığı, ilçedeki konaklama tesisinde eğitim gören 6 bin 713 öğrenciye kırtasiye desteğinde bulundu
Ataşehir'de yolda yürüyen A.Ç isimli kadına, omuz attıktan sonra yumrukla saldıran şahıs polis tarafından aranıyor. A.Ç polise verdiği ifadede, "Yavaş olur musunuz" dedim. O da bana, 'Se