Hatay'ın Antakya ilçesinde 4 Mart'ta düşen Suriye'ye ait savaş uçağının tutuklu pilotu Mehmet Sufhan, tahliye edildi.
Yemen Başbakan'ı Ahmed bin Dağr'a suikast girişiminde bulunuldu. Dağr'ın yara almadan kurtulduğu bildirildi.
Kuzey Irak Referandumu ile birlikte başlayan tartışmalarda, dini hassasiyeti olan Müslüman Türklerle Müslüman Kürtlerin kullandıkları dil, kavmiyetçi bir dildir
TSK’nın dün gece, çatışmasızlık bölgesi ilan edilen Suriye’nin İdlib kentine giriş yaptığı iddia edildi.
Terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları gerekçesiyle 21 kişi tutuklandı.
Bir süredir İdlib'de keşif faaliyetleri yürüten TSK İdlib'e girdi.
Diyarbakır'da, 294 öğrenci zehirlendiği düşünülerek hastaneye kaldırıldı. İncelemelerde 30 öğrencinin zehirlendiği tespit edildi.
ABD Dışişleri Sözcüsü, Çavuşoğlu-Tillerson görüşmesine ilişkin konuştu. Sözcü, 'Türkiye'nin ABD'yle arasına mesafe koymasını istemeyiz' dedi.
Bakan Tüfenkci, Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde düzenlenen "2017 Valiler Buluşması" programında konuştu.
Türkiye ile ABD arasında yaşanan vize krizi tartışmaları sürerken, gazeteci Nevzat Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınındaki 283 kişinin ABD'ye girişinin yasaklanabileceğini iddia
MHP Grup Başkanvekili Usta, üniversiteye giriş sistemi ile ilgili yapılan değişikliğe tepki gösterdi.
Prof. Dr. Tomar, İdlib operasyonuyla ilgili, "Bu operasyon, eski stratejik ortağının, Türkiye'yi terk ettiği bir ortamda, Türkiye'nin Suriye'de yapabileceği en iyi hamledir."dedi.
Suriyeli muhalifler ülkenin güneyinde DEAŞ'e karşı geniş çaplı bir saldırı başlattı.
Batman Belediyesi eski Başkanvekili HDP’li Hürriyet Kaytar tutuklandı.
Cenevre Üniversitesi'nden arkeolog ekibinin, Mısır'da yeni bir piramit bulduğu bildirildi.