Rusya, Türk Akımı projesinin karadan geçen bölümü için Türk hükümeti ve Rus doğalgaz şirketi Gazprom arasında protokol imzalanmasını teklif etti.
Uydudan kontrol yeteneğiyle görev menzili binlerce kilometreye ulaşacak insansız hava aracı ANKA-S, bu yıl içerisinde envantere girecek.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, 'Öcalan saygı görmeye değer bir şahsiyet değildir.' dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Danimarka Başbakanı Rasmussen’in; “Türkiye'nin Avrupa Birliği'nde yeri yok” açıklamasına sert tepki verdi.
İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürtler için lobi faaliyetlerine başladı.Kaynak: Netanyahu Kürtler için seferber oldu!
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’da katıldığı ‘Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği Sertifikalı Tohumluk İstişare
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Şehir ve STK Zirvesi'nde konuşuyor. Şehirleşme hakkında belediye başkanlarına seslenen Erdoğan "İstanbul'a ihanet ettik, ben de bundan sorumluyum" dedi.
Irak güvenlik güçlerinin Kerkük'ün kuzeydoğusunda yer alan Şuvan kasabasında kontrolü sağladıktan sonra, petrol kuyusunun yer aldığı Tak Tak kasabasına yöneldiği bilgisi verildi.
Daha önce 3 günde Türkiye'ye vize veren AB ülkeleri bugünden itibaren bunu 21 iş gününe çıkarttığı iddia edildi.
Madrid yönetimi Katalonya gündemi ile ilgili olağanüstü toplandı. İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, kabine üyeleriyle yaptığı olağanüstü toplantının ardından Katalonya'nın özerkli�
Mısır'ın Gize kentinde düzenlenen bir operasyon sırasında, polis ile protestocu grup arasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren polislerin sayısı 52'ye yükseldi.
Bazı internet sitelerinde Kadir Mısıroğlu'nun hastaneye kaldırıldığı öne sürülmüştü. Mısıroğlu'nun yakınları tarafından bu iddia yalanlandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, istifası istenen 3 belediye başkanının görevi devretmemeleri halinde, gereğinin yapılacağını ancak konunun o noktaya geleceğini düşünme
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rakka'da Öcalan posteri açılmasını kınayan ABD Savunma Bakanlığı'na tepki gösterdi. "Mızrak çuvala sığmıyor" dedi.
İsrail ordusunun, Suriye'nin Kuneytra bölgesinde bulunan rejim güçlerine ait üç askeri noktayı vurduğu bildirildi.