FBI'ın Türkiye'deki görevlisinin, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne çağrıldığı açıklandı.
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı H.R. McMaster'ın Türkiye ile ilgili küstah sözlerine Dışişleri Bakanlığı'ndan cevap geldi. Dışişleri açıklamasında "Ülkemizin terörizm ve radikalizm
Ermenistan Dışişleri Bakanı Eduard Nalbandiyan, Türkiye ile 2009 yılında imzalanan ilişkileri normalleştirme protokollerinin iptal edeceklerini söyledi.
İç savaş ülkesi Yemen'den yine kanlı haber geldi. Suudi Arabistan'ın başını çektiği koalisyon uçakları hava saldırısı düzenledi. Yemen'in başkenti Sana'da Husiler'in kontrolündeki
İstanbul'daki İslam İşbirliği Teşkilatı'nda konuşan Filistin lideri Abbas, "Kudüs hem Müslümanların hem Hristiyanların yaşam mekanı olarak kalacaktır. ABD artık barış sürecinde ara
Suriyeli aşiretler ve kabileler İstanbul'da bir kongrede buluştu, ÖSO ile ulusal ordu kurmaya karar verdi. Yüksek Kurul ortak bildiriyle, PYD, PKK, Rusya, İran ve DEAŞ karşısında ortak tavı
Türkiye, Azerbaycan, Kırgızistan ve Moğolistan’ın katılımıyla ortak bir askeri birlik oluşturuluyor.
TSK’nın Fırat Kalkanı harekatıyla aldığı Suriye’nin Mare kenti şimdi IŞİD'liler için kurulan ‘rehabilitasyon merkezi’ne ev sahipliği yapıyor. IŞİD'liler burada ‘gerçek İslam’ı
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Kuzey Kore ile "ön koşulsuz olarak" görüşmeye hazır olduklarını bildirdi.
Rus askerlerinin Suriye’den çekilmeye başlaması sonrası Afrin operasyonu kapıda.
Budist yetkililer son bir haftada Myanmar’ın Arakan eyaletinin Maungdaw bölgesindeki 17 camiden 16’sını buldozerle yıktı.
ABD merkezli araştırma kuruluşu Pew'un Orta Doğu'da yürüttüğü çalışmadan, Türkiye'nin bölgede en çok etkisini artıran ülke olduğu sonucu çıktı.
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier, "Birleşik Krallığın, üzerinde uzlaşılan taahhütlerden caymasına izin vermeyeceğiz." dedi.
Rize'de üniversite kampüsünün yemekhanesiyle öğrenci yurdunda yedikleri akşam yemeğinden zehirlendikleri şüphesiyle 46 öğrenci, hastaneye kaldırıldı.
Dünyanın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren pek çok kurumun üyesi yaklaşık 300 İslam alimi, Müslümanları ABD ürünlerini boykot etmeye çağırdı.