Yunanistan Başbakanı Tsipras, AMB ve IMF'ye borçlarını geri ödeyeceklerini ve AB ile yakın zamanda anlaşmaya varacaklarını belirtti. Facebook Twitter Linkedin Google
Darbeyle başa gelen Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, 'terörle mücadele' ve kalkınma için 1,3 milyar dolar ayırdığı bildirildi.
Eski ABD başkan adaylarından Cumhuriyetçi Senatör McCain: 'ABD ile İsrail arasındaki ilişkiler hayatımda gördüğüm en kötü seviyede' dedi.
Şiddetli lodos nedeniyle devrilen vinç, uçan veya çöken çatılar Bursa'da 3, Çanakkale ve Balıkesir'de birer kişinin ölümüne yol açtı.
Bugün kendisine Hristiyanlık dediğimiz muharref dinin ilk temsilcileri olan Müslümanlar, korkunç zulüm ve işkencelere maruz kalmışlardır.
Bin Ali'nin devrilmesi sonrası siyasi geçiş sürecinde tıkanan Tunus'ta yeni koalisyon hükümeti konusunda anlaşma tamam. Nahda Partisi, laik Nida Tunus Partisi liderliğindeki koalisyona katıl
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, '17 Aralık operasyonları yolsuzluk operasyonları değil, hükümete darbe girişimidir' dedi.
Erzurum'da AK Parti Kadın Kolları 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala, 'Paralel yapı 'one minute'dan sonra harekete geçti' diye konuştu.
Pendik'te lodosun etkisiyle taşan deniz, karayla birleşti. Seyir halindeki araçlar su altında kalırken bir otomobil de yan yattı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kuşadası’nda akademisyenlerle toplantı yaptı. Toplantının sonunda açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata seçimlerde kesinlikle
Zaman'ın eski yazarı Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'e çağrıda bulunarak 'Artık gönlüne girdiğiniz bu insanların yakasını bırakın' dedi.
Çatışmaların yeniden tırmandığı Ukrayna'nın doğusunda son 24 saatte en az 13 asker, 10 da sivil hayatını kaybetti.
Esed rejiminin Suriye'yi kana bulamasının ardından rejime başkaldırarak Türkiye'ye sığınan ve Özgür Suriye Ordusu'nun kurucularından Mustafa Hüseyin Harmuş'un 2012'de infaz edildiğine d
Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın söylemleri ve ülkedeki Almanya karşıtı tutumla ilgili, "Çipras'ın, Angela Merkel'e karşı saldırıları
Suriye'nin başkenti Şam'da bir marketin önünde patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre en az 4 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.