Erdoğan, 'Yeni Anayasa ile ilgili olarak iktidar partisi üzerine düşeni yapacaktır. Nihai kararı millet verir' dedi.
UNICEF, binlerce sığınmacının beklediği Yunanistan - Makedonya sınırındaki durumdan endişeli. UNICEF sözcüsü, "Bu duruma Avrupa'da izin verilmemeli" diye konuştu.
AK Parti heyetinden Başbakan’a sunulan raporda en dikkat çeken öneri, Aziz Sancar'ın isminin Mardin Havaalanı'na verilmesi oldu.
Halfeti Belediyesi, PKK'lı terörist Rahime Akşahin'in kod adı Zenda Ekin yeni yapılan parka verildi.
Mısır Müftüsü Şevki Allam'ın, askeri mahkeme tarafından 7 sanık hakkında geçen ay verilen idam cezasını onayladığı bildirildi.
Amnesty'nin raporunda Rusya ve Suriye'nin kasıtlı olarak hastanelere saldırı düzenlediği ifadelerine yer verildi
Wikipedia ve DPpedia verilerinden yararlanılarak tarihte yaşanmış savaşların gösterildiği interaktif bir harita hazırlandı.
Çin, ABD'nin Güney Çin Denizi'ndeki faaliyetleri ile bölgeyi "askerileştirdiği" suçlamasına ilişkin "tehditkar söz ve eylemlerine son vermesi" çağrısı yaptı.
İBDA/C davasından hükümlüyken talebi üzerine yeniden yargılanmasına karar verilerek tahliye edilen Salih Mirzabeyoğlu, yeniden görülen davada beraat etti.
Renault'ta 10 işçinin işine son verilmesiyle başlayan direniş sürüyor. Bu sabah vardiyaya girmeyip yol kapatan işçilere polis müdahale etti.
Çatışmaların eğitime verdiği zararları değerlendiren Dicle Üniversitesi Eğitimciler, eğitimin kazanım elde edilmesi için verildiğine dikkat çekerek, çatışmaların öğrencilerde büy
İsrail bir yandan Esed ve Hizbullah’a yönelik mesafeli bir çizgi tutturmaya çalışıyor diğer yandan da rejime lojistik destek veriyor.
İstanbul'da görev yapan polislerin çoğuna şark görevinin çıktığı belirtildi... İstanbul'da görev yapan 38 bin polisten 22 binine “Şark” talimatı geldiği belirtildi. Ayrıca mazere
Humus Cezaevindeki 200’den fazla mahkûma Esed rejiminin paramiliter gücü olan Ulusal Savunma Kuvvetine katılmaları karşılığında cezaevinden salıverilme teklifi yapıldığı öğrenildi.
Genelkurmay Başkanlığı, kamuoyunda farklı isimlerle adlandırılan, sonrasında sahte delillerin kullanıldığı ortaya çıkan ve süreç içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını de