Malatya'da komutanlık çevresinde güvenlik önlemi alan polis ve askerlerin kollarına birbirlerini tanımak için kırmızı beyaz flamalar taktıkları görüldü.
Kırklareli'nde 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan ile 130 kişi gözaltına alındı
Ankara'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini protesto etmek amacıyla, ellerinde Türk bayraklarıyla Genelkurmay Başkanlığı'na doğru yürüyüşe geçti.
Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nda FETÖ'nün darbe girişimine katılan askerler, karargahta görevli diğer askerler tarafından polise teslim edildi.
Genelkurmay Başkanlığına vekaleten Org. Ümit Dündar atandı
Yıldırım bütün milletvekillerini olağanüstü toplantıya çağırdı.
Türkiye darbeye karşı sokaklara döküldü. Toplumun bütün kesimlerinin yanı sıra Suriyeliler de darbeye tepki gösterdi.
10. Hava Tanker Üs Komutanlığından jandarma birliğine gitmek isteyen askerlere polis izin vermedi
İstanbul ve Ankara'daki terör örgütü FETÖ mensubu askerlerin darbe girişimine dünyadan tepki yağıyor. Birçok ülkeden gelen açıklamalarda girişimin kabul edilemez olduğunu belirtirken,
Meclis, cunta tarafından bombalandı. CNN Türk'e giren cuntaya bağlı bir grup yayını kesti, çalışanları dışarı çıkardı. Çok sayıda vatandaş kanala destek için CNN Türk binasına g
Jandarma Genel Komutanlığı darbecilere karşı gerekli cevabı verdiğini duyurdu. Komutanlık halkı da darbeye karşı durma çağrısında bulundu.
TRT'yi ele geçirmeye kalkışan 1'i rütbeli 5 asker vatandaşlar ve polis tarafından etkisiz hale getirildi.
3. Kol Ordu Komutanı Erdal Öztürk, askerlerin derhal kışlasına çekilmesi emri verdi.
Canlı yayında konuşan Özel Kuvvetler komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı çok sert ifadeler kullanarak 'eşkiyalar' dedi.
Savcılık 25 üst düzey komutan için yakalama kararı verdi