Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasının bugünkü duruşmasında eski Yüzbaşı İsmail Yiğit, iki polisin şehit edilmesiyle ilgili iddialarda bulununca savcı isyan etti:
Pakistanlı iktisatçı Khan, kapitalizmin çökmeye başladığını ve İslami ekonomi modelinin geliştirilmesi gerektiğini vurgularken, katılım bankacılığı hakkında değerlendirmede bulund
Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Ortadoğu'da yaşanan son gelişmeler hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı
Çin'de düzenlenen Uluslararası Robot Şampiyonası’na katılan Antalyalı öğrencilerin oluşturduğu robot takımı, 'Zihin gücü ile giden tekerlekli araç' projesiyle dünya şampiyonu oldu.
Birleşik Arap Emirlikleri Dış İlişkilerden Sorumlu Bakanı Enver Gargash, Cumhuriyet gazetesine açıklamalarda bulundu.
Sadece zaferlerde ve kahramanlıklarda değil, hezimetlerde ve bozgunlarda da millet olmanın şuur kaynakları harekete geçer. Milletler ortak sevinçler kadar; keder ve tasalarda kıvam kazanır. (
Tunceli'nin Pülümür ilçesi Kızılmescit bölgesinde Jandarma Özel Harekat Timleri ile yaşanan çatışmada ikisi kadın 3 terörist öldürüldü.
İyidil’in TSK’daki kariyeri oldukça dikkat çekici. 20 yıldır Ankara’da ve karargahta bulunan İyidil, ordudaki atamalarda en etkili pozisyon olan Personel Daire Başkanlıkları’nda çalışm
“AK Parti’nin kurduğu düzen de sorunlu” gibi bir itirazda bulunulacaksa bulunulsun; “devlet” kelimesi etrafında koparılan fırtına neyin nesi?
ASEAN üyesi ülkelerin dışişleri bakanları, Kuzey Kore'den, BMGK kararlarından kaynaklanan yükümlülükleri yerine getirmesi çağrısı yaptı.
Dışişleri Bakanlığı, "Türkiye ile ASEAN arasında Sektörel Diyalog Ortaklığı ilişkisi kurulması kararının kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Birleşmiş Milletler Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu Üyesi Ponte, yaptığı açıklamada komisyondan istifa edeceğini söyledi.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, '2008 yılında sadece 10 Afrika ülkesinin Türkiye'de Büyükelçiliği bulunurken bugün bu sayı 32'dir Afrika kıtası ile ticaret hacmimiz 2003 yılı
Güney Afrika'da iktidar partisi Afrika Ulusal Kongresi (ANC), parlamentoyu ziyaret etmek isteyen İsrail heyetinin görüşme talebini reddetti.
Mısır ordusunun Gazze Şeridi sınırında bulunan bir tüneli yıktığı bildirildi.