Mısır'ın 12 vilayetinde Müslüman Kardeşler Teşkilatı'na (İhvan) ait döviz bürolarına ve bir okula el konulduğu bildirildi.
Dışişleri Bakanlığı Irak'a seyahat uyarısında bulundu.
GKRY lideri Anastasiadis, Rus savaş uçaklarının zor durumda kalması halinde Andreas Papandreu askeri üssünü kullanabileceğini açıkladı.
Rus jetlerinin Halep'te gerçekleştirdiği vakum bombalı saldırılarda 15 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rus uçağının vurulmasından önce Putin'in Erdoğan'dan özür dilediğini söyledi.
Moody’s Başkan Yardımcısı Banerji, "Türkiye’nin cari açığının, düşük petrol fiyatlarının daha yavaş iç talebin birleşimiyle bu yıl ve gelecek yıl hafiflemesini bekliyoruz" dedi.
Ankara’nın daha önce tepki gösterdiği Mısır-Güney Kıbrıs-Yunanistan zirvesinin üçüncüsü yapılıyor. Üç ülkenin liderleri Atina’da bir araya geliyor. Gündem, Doğu Akdeniz’de güv
Vladimir Putin, “Umarım terörle mücadelede nükleer silahlara asla ihtiyaç duymayız” diye konuştu.
ABD'de özellikle Müslümanlar ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki alan cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump’ın İngiltere’yi girişinin yasaklanması için online imza kampan
Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), IŞİD'in kontrolündeki Suriye'nin Azez kentine bağlı 2 köyün denetimini geri aldı.
Suriye sınırında hava sahasını ihlâl ettiği için Türkiye tarafından düşürülen Su-24 tipi uçağın kara kutusu, Rus Savunma Bakanı tarafından Putin'e iletildi. Putin, kara kutunun uça
Ahrar’uş Şam, Riyad toplantısına katılacağını açıkladı.
Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, “Türkiye'ye savaş ilan etmemiz için yeterli neden vardı. Ama biz bu adımı atmadık” dedi.