İspanya'nın Katalonya özerk yönetimi parlamentosu, tek taraflı bağımsızlık ilan etti. Bağımsızlık kararı 10'a karşı 70 evet oyu ile kabul edildi. Bağımsızlığa karşı çıkan part
Birleşmiş Milletler, 4 Nisan 2017'de Han Şeyhun'a yapılan kimyasal silahlı saldırının Suriye Rejim güçleri tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı.
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, cumartesi günü istifa etmeye hazırlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in ilk şoku atlattığını söyledi.
Çeşitli ülkelerle uluslararası anlaşma, sözleşme, protokol ve mutabakat zabıtlarının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair 9 kanun tasarısı kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski AK Parti Şırnak Milletvekili Seyda'nın oğlunun nikah şahitliğini yaptı
Cumhuriyetin 94. yılı kutlamaları kapsamında yapılacak Atatürk Koşusu nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, İHA'larla sadece teröristlerin vurulduğunu söyledi.
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Hüseyin, İsrailli 130 şirketi, yerleşim faaliyetlerine devam etmeleri durumunda 'kara listeye' alacağını duyurdu.
Polis Akademisi öğretim üyelerince hazırlanan rapor, Türkiye'deki Suriyeli göçmenlerle ilgili olumsuz kanaatlerin altında önyargı olduğunu ortaya koydu. Rapora göre, ankete katılanların
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'den belediye başkanlarına: Çiçek, böcek, sanatla uğraşmayın, kentsel dönüşüme öncelik verin. İnşaat sektörü Türkiye’de kalkınmanın lokomoti
Türk siyasetinde düşeni yemenin kanun olduğu bir yasa sisteminde politikacılar halk karşısında her zaman ihtiyatlı olmalı ve onları çantada keklik olarak görmemesinde fayda vardır.
Kütahya'da define arayan iki kişi kayanın altında kalarak hayatını kaybetti.
Ataşehir'de 52 katlı 188 metre uzunluğundaki bir gökdelende çıkan yangın paniğe neden oldu. Gökdelenin 13. katında çıkan yangın itfaiye tarafından söndürülürken, bir kişi dumandan e
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, sahte şirketler üzerinden dolandırıcılığı engellemek amacıyla web sitesi üzerinden yeni bir uygulama başlattı. Bakan Tüfenkci, "Artık herkes T.C. kimlik
NATO Askeri Komitesi Başkanı Petr Pavel, Türkiye'nin S-400 alma kararı hakkında "kararda bağımsızlar ama sonuçlarına da katlanacaklar" dedi.