İsrail Başbakanı Netanyahu, Suriye'de bir çözüm göremediğini ve ülkenin bütünlüğünü koruyacağını sanmadığını söyledi
Erdoğan, Halep'te tahliye edilen minik Bana Alabed ve ailesini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, üç hafta sonra yeni bir askeri tatbikatta poz verdi. Roketlerin ateşlendiği tatbikatı dürbünle izleyen Kim, savaş pilotlarını da denetledi.
Fransız gazeteci Nicolas Henin, Suriye'deki radikal grupların Esed rejiminin hayat sigortası olduğunu söyledi. Henin, "Esad ve aşırılık yanlıları, muhalefet karşısında birbirlerine ihtiy
İTO Bayrampaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı, Mart 2017'de ABD'deki robotik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek.
El Bab bölgesinde, terör örgütü DAEŞ, askerlere saldırdı, şehit ve yaralıların olduğu bildirildi.
Mısır’da cunta idaresi milletvekili Mahmud Bedr, Rusya Büyükelçisi Karlov'un Ankara'da suikast sonucu öldürülmesiyle ilgili Türkiye’yi suçladı.
Ateş etmeye devam edince baldırından ve ayak bileğinden vuruldu. Elini cebine atmaya çalıştı. Binayı patlatacağı düşünülünce öldürüldü.
Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel, "Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimine ilişkin iddianamedeki 47 san�
BM Halep'in doğusuna sivillerin tahliyesi ve güvenliğinin denetlenmesi için 20 personel göndereceğini açıkladı.
Tüketici güven endeksi, aralıkta geçen aya göre yüzde 8 azalış gösterdi.
İran Spor Bakanlığı, ikinci bir duyuruya kadar tüm spor takımlarının Türkiye'ye gitmesini yasakladı.
BBC, 14 Aralık’ta bir belgesel hazırladı. Rusya’nın Türkiye’deki suikastlarını haber yaptı. Ancak Türkler’in misilleme yapmadığını ima etti.
Yeniköy'de 189 metre boyundaki Starhamony isimli bir gemi karaya oturdu. Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışmaları sürüyor.
Çeçenistan'daki özgürlük mücadelesini yok eden aktörlerden kukla Ramazan Kadirov Rus büyükelçisinin öldürülmesini yorumladı.