Önümüzdeki hafta hava daha da soğuyor. İstanbul'a sıcaklıklar cuma ve cumartesi daha da düşecek. Bu soğumayla beraber Marmara'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur bekleniyor.
Nutella’da kullanılan palm yağının kansere yol açtığı yönünde basında çıkan bazı haberler üzerine, markanın üreticisi İtalyan Ferrero firması bugün İstanbul'da bir basın toplant
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mardin’in Midyat ilçesinde yargılandığı örgüt propagandası davasından beraat etti.
Tokat'taki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadi
Ankara Başsavcılığı'nın Fahri Kasırga iddianamesi tamamlandı. Kasırga o geceyi ilk kez anlattı.
Suriye iç savaşını bitirmeye yönelik en önemli çalışmalardan biri olan Astana görüşmelerine sayılı günler kaldı. Ancak Mehmet Beyhan ve Taha Kılınç uyarıyor Astana görüşmeleri L
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilgili olarak, "El Bab'daki kuşatma harekatı yoğun bir şekilde devam ediyor ve DEAŞ tamamen artık kaçıyor." dedi.
Örgütün "hava kuvvetleri imamı" Adil Öksüz hakkında 1 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 190 yıl 6 aydan 319 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören ağır yaralı polis memuru Furkan Demir'in (23) dün beyin ölümü gerçekleşti. Yoğun bakım servisinde yaşam destek ünetisine bağlı tutulan Fu
Tunceli 16 kişilik DHKP-C terör örgütü mensuplarından kayıp olduğu belirtilen 10 DHKP-C'linin hava operasyonunda öldüğü ortaya çıktı.
Rusya ve Türkiye'nin DAEŞ mevzilerine düzenlediği ilk ortak hava operasyonunu Rus basınında geniş yankı buldu.
İzmir’de 1995 yılında kızları Aynur'u boğarak öldürüp, kemiklerini yıllarca bir kutuda sakladıkları iddiasıyla tutuklanan baba Ferzende T., anne Mevlüde T. ve dayı İbrahim Halil A., s
Esenyurt'ta önceki gece bir evde yakalanan Özbekistanlı Abdulgadir Masharipov’un İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusu sürüyor.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Çarşamba günü MHP lideri Bahçeli'yle yaptıkları anayasa değişiklik teklifiyle ilgili görüşmenin detaylarını anlattı. Kılıçdaroğlu, "Sayın Bahçeli bir
Yunanistan’ın eski başbakanı, PASOK Partisi’nin kurucusu Andreas Papandreu’nun oğlu Yiorgos Papandreu yarın yargıç karşısına çıkacak.