Ülkede yayın yapan Tehran Times gazetesi, Afrin'e yönelik düzenlenen harekatı "İşgal" olarak nitelendirdi.
Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan, kuzey Irak’ta yayın yapan K24 Televizyonu’nda, örgüt içinde tartışma oluşturacak bir iddia ortaya attı.
Terörist Muhammed Reşşo’dan Afrin’in önemini bir kez daha kanıtlayan o ifade: Afrin komutanıyken Türkiye saldırısı için Lazkiye’ye gönderildim. Ekibimle denizden sızacaktık ki 5. dene
NATO tatbikatında Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan skandalı ortaya çıkaran subaylar Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt ve Volkan Atayeter, Ankara’daki soruşturmada ifade verdi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin Antarktika'ya bilimsel araştırmalar için bir üs kuracağını açıkladı. Antarktika'nın geleceği hakkında 29 ülkenin söz sahibi
Sabah gazetesi yazarı Kerem Alkin Türkiye-AB ilişkilerinin geldiği son noktayı köşesinde değerlendirdi.
Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk ABD'nin yeni Ulusal Güvenlik danışmanı olan Bolton'u köşesine taşıdı.
Haber Türk yazarı Serdar Turgut ABD'de arkası kesilmeyen komplo teorilerini köşesine taşıdı.
Türkiye'nin ısrarcı olduğu Münbiç konusunda ortak bir anlayışa varıldığını belirten ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, "Münbiç stratejikti çünkü YPG Afrin’e ilerleye
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye artık PKK, PYD, YPG, FETÖ, DEAŞ, hangisi olursa olsun terör örgütleriyle değil, bunların arkasındaki güçlerle de bir Kurtuluş Sa
Terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğu düşünülen grup, Büyükelçilik ve Başkonsolosluk binalarının ön cephesine boya atarak saldırı gerçekleştirdi.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla 2 bin 744 rakımlı Afrin Kahramanları Tepesi'ne yürüyüş düzenlendi.
Almanya'nın eski Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı'yla ABD'ye Afrin konusunda mesaj verdiğini dile getirdi.
Güney Kore'nin güneybatı kıyısı açıklarında büyük bir kayalığa çarpan yolcu gemisindeki 163 kişi kurtarıldı.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye, Suriye ve Irak'tan teröristlerin varlığından Amerika Merkez Kuvvetler Komutanlığını sorumlu tuttu.