Yeni hükümet kabinesi ile reform paketinin görüşülmesi Salı gününe ertelendi
Prof. Ersöz: Gizli şeker hastası 6.5 milyon insanın 2030 yılı içinde diyabet olması durumunda, Türkiye'de 13-15 milyon diyabetli olacak ve fırtına bizi bekliyor.
Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, kurultay yapılmaması halinde kongre için imza veren 548 delegeyi toplayacağını belirterek, 'Onlar ne karar verirlerse ona uyacağım.' dedi.
Suriyeli Kürtler, Beşar Esad rejimiyle esir takası konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, iktidar ve muhalefet partisi liderlerinin arasındaki diyalogların sert olduğunu söyleyerek, 'Önce ağızlarını tedavi ettirmek lazım estetik ameliyat la
CHP'ye yakın Odatv yazarı Murtaza Demir, Yavuz Sultan Selim hakkında çirkin ifadeler kullandı.
Nahda Hareketi Lideri Gannuşi'nin bu sabah geçirdiği trafik kazasından yara almadan kurtulduğu bildirildi.
Tarihçi-yazar Armağan, 100. yılı kutlanan Kut'ül Amare Zaferi'nin yakın tarihin dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, 'Çanakkale'yle özdeş, onun kardeşi olarak görmemiz gereken
Kuzey Kore'nin, ABD ve Güney Kore'nin ortak askeri tatbikatlara ara vermesi durumunda nükleer denemelerden vazgeçmeye hazır olduğu belirtildi.
Ermenistan'ın başkenti Erivan'da cumartesi gecesi yapılan fener alayına katılanlar, Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını ateşe verdi.
Husiler, İhvan'ın ülkedeki siyasi kolu Islah Partisi yöneticilerinden Yari'ye yönelik suikastı kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Ateşyan'a, 1915 olaylarının yıldönümü nedeniyle mesaj gönderdi: İki komşu halkı, nefret ve düşmanlık söylemleriyle birb
RTÜK, lisans almadan, TÜRKSAT üzerinden yapılan yayınlarla kumar oynatan, müstehcen ve erotik yayın yapan kanallara "dur" dedi. Bu kapsamda 17 kanala ilişkin kapatma kararı alındı.
İstihbarat kaynakları, Obama ve Putin'in İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'nin Suriye'ye iade edilmesi için ortak çalışma yürüttüğünü açıkladı.
Yaşlı kadın ördüğü çorapları renklerine ve desenlerine göre ayırdı. Sonra parmaklarının ucuyla dokundu çoraplara. Sonra tatlı bir tebessümle baktı boşluğa, torununun sözlerini dü