Aşkabat'ta son yıllarda kentsel dönüşüm bahanesiyle birçok cami yıkıldı. Yıkılan camilerin yerine yenileri yapılmadığı için vatandaşlar önemli günlerde merkezdeki camiye gitmek zor
Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe atanan 7 kayyum, maaşlarının düşürlmesi için mahkemeye başvurdu.
İki gündür Esed güçleri ve Rusya’nın yoğun saldırısı altında zor günler geçiren Bayırbucak Türkmenleri'ne derneğimizden acil yardım çağrısı geldi.
Kamerun’un kuzeyinde gerçekleştirilen intihar saldırısında en az 10 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi de yaralandı
İsrail ordusu, El-Halil'deki yerel bir radyoyu 'ayaklanmanın sürdürülmesini teşvik edici yayınlar' yaptığı gerekçesini öne sürerek yayınını durdurdu.
Paris saldırılarının planlandığı iddia edilen Belçika'nın Brüksel kentinde güvenlik en yüksek seviyeye çıkarılırken, başkentteki tüm metro ve tren istasyonları tehdit gerekçesiyle
Paris saldırıları sonrası ABD'de Arapça konuşan ya da Ortadoğulu görünüme sahip insanlara yönelik sıkıntılar daha da yoğunlaşıyor. İki Filistin kökenli yolcunun, Arapça konuştukla
Suriyeli muhalif Alevi (Nusayri) gruplar, 'Suriye'nin Yarını' adlı yeni bir siyasi oluşuma gitmek için İstanbul'da toplandı. Daha güçlü ve birleşik bir muhalif kitlenin oluşması için ça
ABD Dışişleri Bakan yardımcısı Antony Blinken, Rusya'nın Suriye'deki hava operasyonlarını 'kirli kampanya' olarak nitelendirirken, 'Rusya, Esed ve İran'a hizmet ediyor' dedi.
HAKKARİ Valiliği'nin sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Yüksekova İlçesi'nde polis, hendek kapatma ve barikat kaldırma operasyonu yaptı.
Lübnan, Rusya'nın askeri tatbikat dolayısıyla 'alternatif geçici hava rotası oluşturma' talebini reddetti.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de 'terör' alarmı en üst seviyeye yükseltilerek şehir merkezine askeri araçlar konuşlandırıldı.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Suriye'den Avrupa'ya sığınmacı akınının çözümü konusunda Türkiye ile anlaşmaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi
ABD'de Cumhuriyetçilerin başkan aday adayı Donald Trump'un, ülkedeki Müslümanların merkezi bir veri bankasında kayıt altına alınması gerektiğine dair açıklamaları tepkilere yol açtı.
Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın, Belarus'a kaçtığı iddia edildi.