Yasin Börü ve arkadaşlarının sığındığı evden bir kadının polisi arayarak yardım istediği ortaya çıktı...
Türk Hacker Skorsky, Türkmenlere yönelik yapılan Rusya destekli saldırıları protesto için çok sayıda Rus sitesini hackledi.
Çin Tiencin Ekonomik ve Teknolojik Kalkınma (TEDA) bölgesine kurulacak bir tesiste ticari amaçlı hayvan klonlama merkezi açılacağı açıklandı
İran Lideri Ayetullah Ali Hamaney, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmede, ABD’nin Suriye konusunda askeri yöntemlerle elde edemediğini siyasi yöntemlerle müzakere mas
ÖZGÜRDER'in çağrısıyla toplanan bir grup Bangladeş yönetimini Cemaat-i İslami liderlerinin idamı sebebiyle protesto etti
Türkiye - Yunanistan maçı öncesi yaşananları bahane eden bir grup Fransız, Türk taraftarlara mesaj göndererek 'Gelmeyin' dedi.
Türk siyasi hayatında bir ilk yaşanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin yenilenmesine karar verdi ve Türkiye'yi seçime taşıyacak "Geçici Bakanlar Kurulu" oluşturuldu.
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda patlayıcı yapımında kullanılan 165 kilogram amonyum nitrat, çok sayıda silah ve mühimmat ile uyuşturucu ele geçir
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile akşam saatlerinde yapması beklenen görüşmesinin yarın yapılacağı bildirildi.
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi’nde, polis aracına uzun namlulu tüfeklerle ateş açılması sonucu 2 polis memuru yaralandı. Polis memurlarından Serdal Toprak şehit oldu.
Geldiğimiz noktada Cezayir-Libya-Mali üçgeninde Batı’nın terörle mücadele programı dahilinde yeni bir cephe ortaya çıkmış durumda
Rus kara gücünün, Lazkiye'deki çatışmalara topçu ve uçak desteğiyle katıldığı iddia edildi.
'Barış için pedalla' sloganıyla 74 bin kilometrelik Türkiye turuna çıkan aktivist, PKK'lılar tarafından darp edildi.
Filistin yönetimi, İsrail güçlerini 'öldürdükleri Filistinlilerin yanlarına bıçak bırakarak, onları saldırgan gibi göstermekle' suçladı.
Edirne'nin işgalden kurtuluşu için verilen ilk kutlama yemeğinin menüsü, 93 yıl sonra eski belediye başkanlarından Şerif Bilgen'in torununun arşivinde bulundu. Menüde "kaymaklı saltanat-�