Mardin Valiliği, güvenlik güçlerine saldıran 15 PKK/KCK terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile mevkidaşı Sergey Lavrov, bugün Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bir araya geldi. Görüşme 40 dakika sürdü. Açıklama bekleniyor.
RUSYA'nın Türkiye'ye yönelik yaptırımları yatırımcıları kaçırdı. Rus uçağının düşürülmesinden bu güne Rusya borsası yüzde 9 değer kaybederken, Rus Rublesi ABD Doları karşıs
Amerikalı dergi Foreign Policy'nin düzenlediği en etkili 100 küresel düşünür arasına bu yıl Türkiye'den sadece Demirtaş girdi.
Kritik Lavrov-Çavuşoğlu görüşmesi başladı
IKBY Hükümeti Sözcüsü Dizayi, Rusya Savunma Bakanlığı'nın DAEŞ petrolünün Zaho-Silopi hattından Türkiye'ye geçtiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Rusya'nın, kriz bölgeleriyle ilgili son dönem dış politikasındaki 'çifte standartlar' dikkat çekiyor.
Rus petrol şirketi Transneft Başkanı Nikolay Tokarev, boğazların Rus petrolü sevkiyatına kapatılması halinde Türkiye'nin yıllık kaybının 440 milyon doları bulacağını söyledi.
Başbakan Davutoğlu, ""TANAP Projesi karşılıklı güvenle hayata geçirildi. TANAP Projesi'nin 2018'den önce bitirilmesi için anlaştık. Gece gündüz çalışacağız. TANAP Projesi, Avrupa i
Merinos Rusya Genel Müdürü Erdoğan Şeker, Rusya'daki ZAO Merinos fabrikasında görev yapan 15 Türk personelin çalışma ve oturma izinleri olmasına karşın gözaltına alındığını açık
IŞİD, Kasiyev Magomid Ahmetoviç adlı bir Çeçen'i 'Rus ajanı olduğu' iddiasıyla başını keserek öldürdü. Çeçenistan Devlet Başkanı Kadirov "O adamı kim öldürdüyse, uzun yaşamayac
Rusya hakkında binlerce sayfa tutan romanlar yazan, bu ülke üzerine çalışmalar yapan Alev Alatlı Rusya ile yaşanan son krizi Al Jazeera'den İrfan Bozan'a değerlendirdi.
Avrupa Birliği üyesi Danimarka, adliye ve içişleriyle ilgili AB kurallarının ülkede geçerli olup olmaması konusunda referandum yapıyor.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Davutoğlu ile bir araya geldi
Fransa'da Kasım ayında meydana gelen saldırıların ardından başlatılan olağanüstü halde, radikal görüşleri savunan 160'a yakın caminin yıl sonuna kadar kapatılma ihtimali olduğu açı