Başika'daki Türk askeri varlığına ilişkin Bağdat ile yürütülen diplomaside Türkiye istediğini aldı.
Valence'da bir kişinin otomobilini camiyi koruyan askerlerin üzerine sürmesi socunu bir asker ağır yaralandı, saldırgan yaralı olarak ele geçirildi
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, yeni yıl mesajında 'işgalci' güçler tarafından kışkırtılması durumunda ülkesinin ve kendisinin 'savaşa hazır' olduğunu belirtti.
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda teröristlerin yerleştirdiği bombanın patlaması sonrası yaralanan polis memuru tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Geçtiğimiz sene PKK tarafından katledilen Yasin Börü için Twitter'da #adıyasinolsun adıyla bir hashtag açıldı.
Hindistan’da Eylül ayında dana eti yediği söylentisi üzerine ailesinin önünde başı taşlarla ezilerek öldürülen Müslüman adamın aslında keçi eti yediği ortaya çıktı
Nusaybin'de PKK'lının cenazesi sırasında yürümek isteyen gruba polis müdahale etti
Kasım ayının ortalarında Almanya'nın Frankfurt kenti yağışlı ve bulutlu havasıyla kasvetli bir hale bürünmüştü.
Fransa, terör örgütü DAEŞ’in Suriye'deki hedeflerini havadan vurdu. Suriye'nin Rakka kentindeki DAEŞ'e ait petrol tesislerini vurulduğu ifade edildi.
AİHM, Cizre'deki sokağa çıkma yasağı ile ilgili başvuru üzerine Türkiye'den savunma istedi
Rusya ile NATO arasındaki gerilimli ilişkide Rusya'dan tansiyonu daha da yükseltecek bir hamle geldi.
Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup cadde üzerinde park halinde bulunan 5 aracı benzin dökerek yaktı.
Başsavcı, DTK'ya yönelik soruşturma kapsamında hazırladığı fezleke ile HDP'li 5 vekilin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını talep etti
Alkol ve sigaraya zam geldi. Bakanlar Kurulu Kararına göre, alkollü içkiler ve tütün ürünlerinde uygulanan ÖTV'de artışa gidildi.
Bakan çavuşoğlu 34 ülkenin katılımı ile Riyad'da kurulan İslam ittifakı ile ilgili açıklama yaptı: "Tüm aşamalarda rol alacağız.