Bursa'da, tamamlanacak para bulunamadığı için satılığa çıkarılan caminin önüne yazılan 'Kelepir satılık' yazısı görenleri şaşırtıyor.
Reuters'ın haberine göre, Rusya, Suriye Halkları Kongresi'ne terör örgütü PYD/PKK'yı da davet etti.
Diyarbakır’da Kocaköy seferi yapan Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsü, mucurlu yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 2’si ağır 23 kişi yaral
Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Grup Toplantısı'nda KOBİ'ler ve engellilere müjde verdi. 5 bin engellinin işe alınacağını açıklayan Yıldırım, "KOBİ'ler eğer teknoloji düzeyi yü
Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli Meral Akeşner'in İYİ Partisi ile ilgili değerlendirmede bulundu.
Henüz 1 hafta önce kurulan İYİ Parti'nin, muhalefet partilerin oylarını böldüğü görülüyor.
BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Lowcock, "Doğu Guta'da yetersiz beslenme ile karşı karşıya olan çocukların sayısı ürkütücü boyutlarda." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bülent Tezcan hakkında soruşturma açılmasını talep etti.
Rusya'nın ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettiği ve Trump kampanyasının Kremlin yönetimiyle işbirliği yaptığı iddilarına yönelik soruşturmalarda, her gün Washington'daki komplolar
Geçen hafta salı günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim çağrısı yapmıştı. Erdoğan ise böyle birşey gündemimizde yok demişti. Abdulkadir Selvi ise, bir AKP'linin
Akademik çalışmaları ölçen URAP, dünyanın en iyi 2 bin 500 üniversitesini açıkladı. Listeye Türkiye’den 86 üniversite girerken, ilk 500’te hiç Türk okulunun olmaması dikkat çekti.
Rusya, Japon Denizi’nin uluslararası suları üzerinde uçan 2 Tu-95MS stratejik bombardıman uçağına ABD ve Japon jetleri tarafından eşlik edildiğini duyurdu.
Türkiye'nin başlattığı 'stratejik operasyon' kapsamında hazırlanan askeri harekat planı çerçevesinde, bölgede 12 gözetleme ve güvenlik bölgesi kurulacak.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sinan Güner, yeni pasaportların test basımlarına başlandığını, kağıt olarak değil kart olarak basılacağını söyledi.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilere kadro verilmesine ilişkin soruya, "Yılbaşına kadar çıkarmayı planlıyoruz" dedi.