Özbekistan diktatörü İslam Kerimov’un Müslüman halka yönelik baskıları sürüyor. Semerkant şehrinde otobüs üreten “Samauto” devlet fabrikası depo müdürü iş yerinde namaz kıldığ
AB Dış İlişkiler Temsilcisi Mogherini, Demirtaş'ı arayarak PKK'nın saldırılarını kınadığını Twitter hesabı üzerinden açıkladı.
İstanbul'da yapılan operasyonlarda gözaltına alınan kişiler arasında "IŞİD'in İstanbul Emiri" olarak gösterilen Abdullah Abdulaev de bulunuyor. Polise göre, Avrupa ve Orta Asya ülkelerind
Diyarbakır'da akşam saatlerinde kalkan çok sayıda savaş uçağının Hakurk'taki PKK kamplarını vurduğu öğrenildi. PKK'ya son üç günde üçüncü operasyonunu yapana TSK'nın hedefindeki
Güvenli bölgenin uygulamaya geçmesi halinde Türkmenler üzerindeki DAEŞ baskısı ve PYD tehdidi de önemli ölçüde bertaraf edilebilecek.
Demokratik Birlik Partisi (PYD) Eşbaşkanı Salih Müslim, Suriye Ordusu’nun Rojava’ya dönüşüne izin verilebileceğini, bu durumda YPG’nin orduya bağlanacağını belirtti.
'Alisiz Aleviliği' savunan HDP'nin ateist milletvekili Turgut Öker, Avrupa ve Türkiye'de bulunan bütün Alevi derneklerine sokağa çıkın çağrısında bulundu.
TBMM’de sürpriz bir girişim yaşandı ve 1 Ocak 1990 tarihinden önce doğanlar için gelirlerine göre bedelli askerlik kanun teklifi CHP tarafından hazırlandı.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde Bölge Trafik İstasyonu'na silah ve patlayıcı maddeyle düzenlenen saldırıda 3 polis yaralandı.
Ülke genelinde, aralarında IŞİD, DHKP/C, PKK ve gençlik yapılanması YDG/H’nin de bulunduğu örgütlere yönelik 34 ilde düzenlenen operasyonlarda 851 kişi gözaltına alındı.
Türkiye'nin Suriye'deki IŞİD hedeflerine yönelik operasyonlarına ilişkin olarak İran'dan tepki geldi.
Son 20 yılda diyabet ilaçlarına ilişkin araştırmaların yüzde 94'ünün ilaç firmaları tarafından finanse edilmesi ve söz konusu araştırmaların güvenilirliğinin tartışma konusu oldu�
Diyarbakır-Bingöl karayolunda bulunan Duru Jandarma Karayolu yakınlarında PKK tarafından yola döşenen mayının patlaması ve ardından askeri araca saldırı sonucu 2 asker şehit oldu, 1'i a�
Babasıyla parkta oynarken bir anda boğazında kalan fıstık tanesiyle beyin felci olan ve hayatı kararan minik Ömer Baran'ın ailesi oğullarının yurt dışında tedavi olmasını ve 77 milyonu
Türkiye'nin IŞİD'e karşı yürüttüğü hava operasyonları sonrasında IŞİD'e büyük bir sessizliğin hakim olması dikkatleri çekti.