Türkiye, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Lübnan, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen, Bahreyn ve Cezayir olmak üzere 10 ülke bugün Ramazan Bayramı'nı kutluyor. Adı geçen 10 ülkede yetkil
Esirler Araştırma Merkezi Müdürü Rafet Hamdune, 250’si çocuk 5700 esirin işgal zindanlarında bayram havasından mahrum olduklarını, anneleriyle ve babalarıyla görüşemediklerini söyled
ABD Dışişleri Bakanlığı, Bulgaristan'a 1 milyar 673 milyon değerinde V serisi olarak da bilinen F-16 Block 70/72 versiyonu savaş uçağı satışına onay verdi.
ABD'nin en büyük kan testi sağlayıcılarından biri olan Quest Diagnostics, yaklaşık 12 milyon müşterisinin şahsi bilgilerinin çalınmış olabileceği konusunda uyarıda bulundu.
Sivas'ın Zara ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu, yaşamı olumsuz etkiledi.
Bakan Soylu, '30 Nisan'da Siirt'te 6 terörist etkisiz hale getirilmişti. Teröristlerden birinin turuncu kategorideki 'Berfin Savuşkan' kod adlı Rojda Koç olduğu tespit edilmiştir.' dedi.
Fransa İç İstihbarat Biriminin (DGSİ), Fransa menşeli silahların Yemen'deki savaşta kullanıldığına dair yaptıkları haberlerin 'ulusal güvenlik sırlarını açığa çıkardığını' ge
Tunceli'nin Ovacık ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.
Rusya tarafından işgal edilen Kırım’ın Seyitler (Nijnegorsk) bölgesine bağlı Seyitler Vakıf (Razlivı) köyünün sözde yönetimi, Ramazan Bayramı kutlamalarının düzenlenmesine izin ve
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye ve Venezuela meselelerinin diyalog yoluyla çözülmesi gerektiğini söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, ABD ve Çin arasındaki ticari ilişkinin uzun süredir adil olmadığını belirterek, 'Çin'in çok adaletsiz kuralları var. Eşit ticaret alanı istiyoruz.' dedi.
Amerikan Boeing firması, uçuş güvenliği problemleri ve kazalarla gündeme gelen 737 Max 8 tipi uçağı nedeniyle gündemden düşmüyor. Azerbaycan Havayolları (AZAL) Sözcüsü Pasha Kesaminsy
Sudan ordusu başkent Hartum'da Savunma Bakanlığı önünde oturma eylemi yapan protestoculara müdahale etti, en az 19 kişi hayatını kaybederken onlarca kişi de yaralandı.
Singapur Hava Kuvvetleri, 13 yaşındaki bir çocuğun şakası olduğu belirtilen sahte bomba ihbarı nedeniyle, ülkeye gelen bir yolcu uçağına eşlik etmeleri için iki savaş uçağı havaland�
1979’da gerçekleşen Kabe Baskını’na öncülük eden Cüheyman el Uteybi’nin oğlu Hazal albaylığa terfi edildi.