Emniyet Genel Müdürlüğü, ÖZEL Harekat Dairesi Başkanlığı'nın kaldırılması ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Genel Müdürlük, Özel Harekat Daire Başkanlığı'nın statüsünün
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Twitter hesabından Anayasa Mahkemesi'nin Şahin Alpay ve Mehmet Altan için verdiği kararı eleştirdi. Bozdağ mesajında "Alpay ve Al
Rusya Devlet Başkanı Putin, "Rusya'nın Suriye'deki üslerine düzenlenen saldırıların arkasındakileri biliyoruz. Bu saldırıların arkasında Türk devleti ve Türk ordusu yok.” dedi.
İdlib'deki çatışmalar, İran destekli Esed güçlerinin İdlib güneyinden girerek geldiği Ebu ed-Duhur hava üssü çevresinde yoğunlaştı. PKK ve IŞİD'in karadan destek vermesi de dikkat ç
Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında PKK'lıların kullandığı, bidon ve hortum ile su hattı döşenmiş 5 barınak kullanılamaz hale getirildi.
Mısır'da devlete bağlı İnsan Hakları Ulusal Konseyi, ülkede sivillere yönelik idam cezalarının azaltılması çağrısı yaptı.
Tarih ve Edebiyat Dosyası - Mehmed Mazlum Çelik
AB'den, İsrail'in Yahudi yerleşim birimlerine ek konut inşa etme planının Filistin devletini tehlikeye sokacağı açıklandı.
Birleşik Arap Emirlikleri, Tunus’a hükümetten Nahda Hareketi Partisi üyelerinin çıkarılması için baskı yapıyor.
1 Kasım 2015'te yapılan seçimlerin ardından milletvekili yeminini değiştirerek okuyan Zana'nın vekilliği devamsızlık nedeniyle düşürüldü.
İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria ile Gazze sınırında ABD’nin Kudüs’ü 'İsrail’in başkenti' olarak tanıma kararına tepki için düzenlenen gösterilere müdahalesinde 2 Fi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, telefonda Suriye konusunda görüştü. Erdoğan, Esed rejiminin İdlib'teki saldırılarının durdurulmasını istedi.
Şemdinli'de 150 ilk ve ortaokul öğrencisi, öğle yemeği sonrasında rahatsızlanınca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Hint makamlarının geçen hafta iptal ettiği füze siparişini Netanyahu'nun Yeni Delhi ziyareti öncesinde yeniden gözden geçirdiği ileri sürüldü
Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'nin İdlib vilayetinde Rus askeri birimlerine yönelik saldırılarda kullanılan patlayıcıların Ukrayna'da ve diğer ülkelerde üretildiğini açıkladı.