Başta İngiltere olmak üzere birçok batılı ülkenin Afrika ülkelerinin yardım adı altında kaynaklarını talan ettiğini belirten bir rapor yayınlandı.
Çikolatanın geleceğini emniyete almak için İngiltere'nin Reading bölgesinde bir tesis kuruldu.
Almanya’nın Dresden kentinde İslam ve göçmen karşıtı "Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar'' (PEGIDA) hareketi taraftarlarının göçmen kökenli gençlere saldırdı�
Mısır resmi haber ajansı MENA, Libyalı bir gazeteciye dayandırarak Sirte kentinde 13 Mısırlı Hıristiyan işçinin IŞİD tarafından kaçırıldığını duyurdu.
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, Suriye sınırında nöbet tutan bir asker, silah arkadaşının tüfeğinden çıkan merminin başına isabet etmesiyle hayatını kaybetti.
İsveç’in farklı şehirlerinde toplanan binlerce kişi cami kundaklamaları protesto etti
Almanya'da yapılan güncel bir araştırmaya göre, Almanlar dünyada yaşanan savaş ve krizlerden dolayı kendi refah düzeylerinin düşmesinden korkuyor.
Anayasa Mahkemesi Başkanı HaşimˆKılıç'ın emekliliğine iki buçuk ay kala verdiği siyasi mesajlar tepki çekti. Hukukçular, Kılıç'ın emekli olacağı 13 Mart 2015 tarihine kadar yüksek
İsrail'in, 2014 yılı Aralık ayının Filistin'e ait gelirlerden oluşan vergi payını Filistin tarafına teslim etmediği bildirildi.
PKK'nın Şırnak'ın Cizre ilçesinde saldırılarla ilgili rapor hazırlayan Mazlumder Şırnak şubesinin, raporda Hüdapar ilçe başkanıyla görüştüğü yönündeki bilginin doğru olmadığ�
Suriye'de bombaların altında kalarak tüm vücudu yanan Sümeyye'ye ameliyat müjdesi geldi. Bir hayırsever masrafları karşılayacağını söyleyerek Sümeyye'nin yüzünü güldürdü.
İstanbul'da bir devir resmen sona erdi. 1995 yılından beri kullanılan Akbil kullanımdan kaldırıldı.
3. Havalimanı'na yapılacak 70 km'lik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve metro hattına entegre olacak. İstanbul 3. Havalimanı raylı sistem bağlantısı e
İstanbul Tuzla’da, 3 katlı bir evde doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.
Türkiye'de 22 bini böbrek olmak üzere 28 binin üzerinde hasta, bağışlanacak organla sağlığına kavuşmayı bekliyor.