HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bağcılar'daki Çağdaş Esnaf Sanayici ve İşverenleri Derneği'ni ziyaret etti.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Güney Kore ile ABD'nin bölgede yapacağı ortak tatbikatlar öncesinde Kuzey Kore topçu birliklerinin talimini denetledi. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Kim'in
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kızı Sümeyye ve oğlu Bilal'in milletvekili adayı olacağı iddialarına açıklık getirdi. İddiaların uydurma olduğunu söyleyen Erdoğan, "Milletvekili
Komünizmle yönetilen Küba'da halk, alışverişte temel ihtiyaçlarını karşılamak için devlet tarafından bütün vatandaşlara verilen 'libreta de tacimiento' adlı karneleri kullanıyor.
Gazze’de işitme ve görme engelli çocuklar Kur’an-ı Kerim’i işaret dili ve körler alfabesi yardımıyla ezberliyor.
Terör Devleti İsrail'de seçimlere kısa bir süre kaldı. Başbakan Benjamin Netanyahu'nun marifetleri, ortaya çıkmaya başladı.
Sinop'un Ayancık ilçesinin 1 mil açığında yan yatan Saint Kitts & Nevis bandıralı Fort Azov adlı endüstriyel odun yüklü gemi battı.
Eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ankara’dan milletvekili aday adaylığı için AK Parti Genel Merkezi’nde başvurusunu yaptı.
Libya’da Bingazi kentinin doğusunda bulunan Kubah'ta düzenlenen üç ayrı bombalı saldırıda aralarında 3'ü Mısırlı 47 kişi öldü. Saldırıları IŞİD üstlendi.
“Karı-koca kavgasıdır dedik, polise haber vermedik.” Verilseydi, 17 yıllık eşi tarafından 52 parçaya ayrılarak öldürülen Kübra Kart belki hayatta olacaktı. Sosyolog Tuba Demirci Yılma
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çin ile görüşmelerin sürdüğü hava savunma füze sisteminin NATO'ya entegre edilmeyeceğini söyledi. Sistemin nasıl çalışacağını ve ne anlama geldi
Mısır polisi, başkent Kahire ve bazı şehirlerde düzenlenen darbe karşıtı gösterilere gerçek mermiyle müdahale etti. Müdahalede 2 kişi öldü, onlarca kişi de yaralandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 25. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde başvurusunu Konya için yaptı.
Yeni Şafak yazarı Markar Esayan, İstanbul'dan milletvekilli aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
Kardeşi Kral Abdullah'ın ölümünden sonra göreve gelen Kral Selman tahta çıkmanın şerefine halka 28 milyar euro dağıtmaya karar verdi.