FETÖ darbe girişimi sırasında örgüt mensubu askerlerin sözde darbe bildirisini okumak için Akıncı 4. Ana Jet Üssü'nde Genelkurmay Başkanlığı makam forsu ve Türk bayrağı ile bir kür
15 Temmuz gecesi yaşanan kalkışmaya kızan vatandaş kendi tankını yaptı. Kocaeli'de yaşayan vinç operatörü Cemil Subaşı ana hatlarını tamamladığı tankı ilk olarak evinin bulunduğu
Akıncı'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli Hava Pilot Kurmay Yarbay Hasan Hüsnü Balıkçı TBMM'yi bombaladığını kabul etti.
Darbe girişimi kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen hakim ve savcılardan bulunamayan 56 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
MHP lideri Devlet Bahçeli, 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı'da düzenlenecek olan demokrasi mitingine katılmayı kabul etti. Twitter üzerinden açıklama yapan Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Parti
MHP lideri Bahçeli, 7 Ağustos'ta Yenikapı'da yapılacak "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılmayı kabul etti.
Genelkurmay, kumpasla ordudan ayrılmak zorunda kalan ya da atılan subay, astsubay ve uzman erbaş 10 bin askerin geri dönüşü için görüşmelere başladı.
Sabah yazarı Engin Ardıç: Bu yakınlarda Fetullah’ın ölüm haberi gelirse şaşırmayın
Emirates Havayolları'na ait bir uçak havada yanmaya başladıktan sonra Dubai Uluslararası Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolcuların tahliyesinden sonra patlayan uçakta yangın itfaiye tarafı
Tacikistan'da düzenli okuyucuların kullanmadığı kelimeleri kullanan gazetecilere 100 dolara kadar para cezası verilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'da FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde hedef olan Genelkurmay Başkanlığına geldi.
2010 KPSS'den 80 puan almasına rağmen usulsüzlükler nedeniyle atanamayan Büşra Sarıçiçek, FETÖ'nün kendilerine katılma teklifini kabul etmediği için zabıt katipliği sınavında da elen
Darbe girişimine karşı koymak için gittiği Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit olan Yasin Naci Ağaroğlu’nun ablasından son isteği dua oldu.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Genelkurmay'ın Etimesgut’a veya Beştepe civarında bir yere taşınması gündemde.
Türkiye, uzun bir süredir kendi iç sorunlarıyla meşgul edilerek bölgedeki gelişmelerden uzak tutulmaya çalışılıyor.