23'üncü Sınır Tümen Komutanlığı, PKK tehdidine karşı müdahaleye hazır.
Türkiye'nin İncirlik mesajının ardından ABD'den de konuyla ilgili bir açıklama geldi. ABD'li komutan İncirlik'in paha biçilemez olduğunu söyledi.
FETÖ'cü subayın 15 Temmuz'da verdiği talimat mahkemede ortaya çıktı.
Eski Başbakan Tansu Çiller, 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nun sorularını cevaplandırdı. Başbakanlığı döneminde Gülen ile görüştüğünü belirten Çiller ancak Gül
Rusya, ABD liderliğindeki koalisyon güçlerinin DAEŞ'in petrol tesislerini bilinçli olarak vurmadığını ileri sürdü.
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 'Bazı basın yayın organları ile özellikle sosyal medyada Ahmet Türk'ün sağlık durumuna ilişk
Abdullah Gül darbe komisyonunun sorularını yanıtladı. Gül, “Gerek siyaset öncesi gerek devlet hayatımda bu yapıyla veya lideri olan şahısla bir ilişkim olmadığı cihetle, haklarında ne
Meteoroloji Genel Müdürü Güneş, İstanbul'da Cuma günü kar yağışının başlayacağını açıkladı. Güneş, "Önümüzdeki cuma günü, batı kesimlerde önce kuvvetli lodosla beraber Mar
Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne şehrin bir çok noktasından çekik gözlü şüpheli ile ilgili ihbar yağıyor. Terörle Mücadele, Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüğü eki
Prof. Dr. Sarıyar, 'İlerlemiş kanser hastalarının yeni umudu olan sıcak kemoterapi tedavisiyle kanserlerin önemli bir oranına tanı konabiliyor.' dedi.
ABD'de bir eyalette dükkan sahibinin penceresine 'Obama ve Müslümanlar burada istenmiyor' afişi asması nefreti körüklediği gerekçesiyle yoğun tepki aldı.
15 Temmuz darbe girişimine yönelik çalışmalarla ilgili bilgi veren Komisyon Başkanı Reşat Petek FETÖ lideri Gülen'den sonraki iki ismi de açıkladı.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'u öldüren saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş'ın cenazesinin ailesi tarafından teslim alınması için yönetmelik gereği verilen süre bugün sona eriyor.
Reina'yı kana bulayan 'Ebu Müslim Horasani' kod adlı DAEŞ'li teröristin Reina'da bir gün önce keşif yaptığı ortaya çıktı.
Kanunları veya şeriatin yasaklarını ihlal edeni cezalandırma yetkisi ancak hukukla mümkündür. Hem şeriatte ve hem de seküler hukuk sisteminde bir kişi, vereceği şahsi kararla bir başka k