ABD merkezli düşünce kuruluşu Atlantic Council (Atlantik Konseyi) araştırmacısı Fabrice Pothier, Twitter'da paylaştığı bir mesajda, Washington'daki kaynaklarından, Trump yönetiminin Rusy
TBMM'deki anayasa oylamasında 'Hayır' oyu kullanan Yusuf Halaçoğlu, “parti tabanının genel merkeze ateş püskürüyor” dedi.
İstanbul'da Gülen örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, aralarında ByLock kullandıkları iddia edilenlerin de bulunduğu 11 Adli Tıp Kurumu personeli gözaltına alındı.
TSK, yaptığı açıklamada DEAŞ'ın ümitlerinin kırıldığını ve El Bab'dan çekilmeye hazırlandığını bildirdi.
Adalet Bakanlığı "Selam Tevhid'de kumpas" davasının firari sanıklarından Emrullah Uslu'nun ABD'den iadesini ve geçici tutuklanmasını istedi.
TSK: Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında 57 terörist öldürüldü çok sayıda terörist yaralandı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi binasının fotoğrafını çeken 2 İranlı, PKK adına eylemde bulunmak keşif ve istihbarat iddiasıyla tutuklandı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan'a imzalanan geri kabul anlaşmasının iptali için adım atılacağını açıkladı.
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ’ın İstanbul’daki Tacik kökenli sözde sorumlusunu yakaladı.
Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik soruşturma kapsamında aranan, FET֒cü hakim Mehmet Ekinci, Yalova yakalandığı sırada polise ‘‘Ben hakimin bana dokunamazsınız’’ dedi. Polis bu
Geçen yıl bakan düzeyinde katılım sağlanan Holokost törenlerine bu yıl Başbakan Yardımcısı Türkeş katıldı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası kapsamında toplanan paranın 300 milyon lirayı aştığını bildirdi.
PYD'li bir grubun, Cerablus'tan Şiyuk köyüne dönmek isteyen Suriyeli sivillere açtığı ateş sonucu 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
ABD Başkanı Donald Trump'ın, Meksika sınırına örmeyi planladığı duvarın maliyetini, Meksika'dan ithal edilen mallara yüzde 20 vergi koyarak finanse etmeyi planladığı bildirildi.
Çanakkale Savaşı’nda ölen Yeni Zelandalı asker George Uren’e ait kanlı mendil, film gibi bir olayı ortaya çıkardı. Kanlı mendilin Türkiye’de olduğunu öğrenen ailesi, almak için Çan