Irak Meclis aşkanı Selim el-Cuburi bir dizi temas için ABD'ye gitti.
Cenevre için PYD'ye davet gönderilmemesine tepki gösteren Demokratik Suriye Meclisi Eş Başkanı Heysem Menna; Salih Müslim ve İlham Ahmed davet edilmezse kendilerinin de görüşmelere katılma
Türkiye PYD'nin Cenevre'ye katılmamasını istedi. BM görüşmelere PYD'yi davet etmezken bu durum Rusya'yı rahatsız etti.
Suriye'de katliam 5'inci yılını geride bıraktı. Yüzbinlerce sivil katledilirken, uluslararası toplumun siyasi girişimleri de sonuçsuz kaldı. Savaşın taraflarını, Suriye halkının özgü
IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, "IŞİD'in bozguna uğratılacağına ve bir gün bağımsız devlete sahip olacağımıza söz veriyorum" dedi.
Cizre ve Sur'da devam eden operasyonlarda bölücü terör örgütü mensubu 20 terörist öldürüldü.
Kâğıt işçilerinden kâğıt alan firmalara ceza kesileceği yönündeki tebligat yüz binlerce geri dönüşüm işçisini işsiz bırakacak.
Suriye görüşmeleri sonrası Beşar Esed'in gelecekte kurulacak olan ulusal birlik hükümetinin bir parçası olacağı ve seçimlerde yeniden aday olmasına ABD'nin yeşil ışık yaktığı aktar
Aziz Yıldırım, Hamdi Akın’a hakaret ve tehdit davasından beraat etti.
Meclis'te AK Parti ile HDP'li milletvekilleri arasında Faysal Sarıyıldız'ın Meclis'e telefonla hitap etme isteği tartış yarattı...
Avrupa'nın 26 ülkesinde pasaportsuz seyahat sağlayan Schengen anlaşması, göçmen krizi nedeniyle tehlikede.
İran Meclisi, Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Gönüllü Milis Güçleri Teşkilatı'na destek verilmesi hakkındaki tasarıyı kabul etti.
AP'de 12’incisi düzenlenen 'Avrupa, Türkiye, Ortadoğu ve Kürtler' konulu konferans bu yıl 'Eski kriz, yeni çözümler' başlığıyla düzenlendi.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce çatı katında keskin nişancı polislerin görev yaptığı bir otele roketatarlı saldırı yapıldı.
"Tekneyi görünce binmek istemedik ama kaçakçılar binmezsek bizi öldüreceklerini söylediler."