Danimarka hükümeti, IŞİD ile savaşmak üzere Suriye ve Irak’a savaş uçağı ile özel eğitimli 400 kişilik bir birlik gönderme kararı aldı.
İtalya’nın başkenti Roma’da toplanmayan çöplerin de etkisiyle fare sayısının kent nüfusunun iki katına çıktı. Bazı müze ve turistik alanlarda yaşanan fare baskınlarının da "fare a
12 Eylül dönemindeki işkencelerle ilgili itirafta bulunan polis memuru Sedat Caner’in 1986 yılında savcılığa verdiği ifade tutanağında ilginç işkence örneklerinde bahsediliyor...
Zaman gazetesine kayyum atandığını öğrenen Zaman gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici'den ilk açıklama geldi.
ABD başkan adayı Donald Trump itiraf gibi bir açıklama geldi. 'ABD askerleri Pakistan'ın nükleer tehditi sebebiyle Afganistan'da kalmaya devam etmeli...'
Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, NATO ile Rusya arasında yeni diyaloğun kurulmasıyla ilgili çağrıda bulundu.
ABD ile Rusya arasında yaşanan Snowden gerginliği devam ediyor. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'ya sığınan eski NSA çalışanı Edward Snowden'ı iade etmeyeceklerini ima etti.
Kuzey Kore medyası, Kim Jong-un, ülkesinin nükleer silahlarının 'her an kullanıma hazır olduğunu' söylediğini açıkladı. Kim, "Amerikalıların başka ülkelerde başka halklarda savaşı
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yerli otomobili 2018 Mayıs-Haziran döneminde tanıtmayı planladıklarını söyledi.
Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda 2 asker şehit oldu.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, enflasyonun halen Türkiye'nin en temel sorunlarından biri olduğunu söyledi. 25 yaş üstü nüfusun ortalama eğitiminin 7,6 yıl olduğuna dikkat çeken �
28 Şubat mağdurları tahliye edilen Salih Mirzabeyoğlu’nun beraat kararının emsal olmasını istiyor.
ABD'li Orgeneral Gorenc, 1 numaralı tehdit olarak gördüğü Rusya'nın ABD'nin müttefikleriyle işbirliği yapabileceğini söyledi.
Anayasa, toplumsal sözleşmedir. Bu toplum anayasa yapamadı. Bu topluma Fransız, İsviçre, faşist İtalya'dan ithal edilen anayasalar dayatıldı.