Ümraniye'de, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan bir markete ait depoda yangın çıktı.
Yunan Avrupa ve Dış Politikalar Vakfı ekonomisti Filinis, "Eğer görüşmelerde kısa zamanda bir uzlaşmaya varılamazsa, Grexit tekrar masaya gelebilir" dedi
Bursa'daki restorasyon çalışmalarında, Osmanlı Devleti’nin Bursa'yı kuşattığı dönemde Bizans'ın şehre gizlice gıda soktuğu 800 yıllık tüneller ortaya çıkarıldı.
Eski İtalya Başbakanı Prodi, Türkiye'nin elindeki mültecilerin, adeta bir atom bombası gibi olduğunu dile getirerek, 'Türkiye ne zaman isterse bunları üstümüze atabilir' dedi.
Dink davasında tutuklu polis müdürü Muhittin Zenit "Devlet olarak bir insanın ölmesine göz yumduk" dedi
ABD Başkanı Barack Obama, Esad'ın gitmesi gerektiğine vurgu yaparak "Esad berbat bir lider, ülkesini paramparça eden korkunç bir diktatör" ifadelerini kullandı
Obama, 11 Eylül saldırılarında S.Arabistan’ın rolünün olduğunu ima eden yasa tasarısına karşı çıktı.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 7 büyük petrol üreticisi şirketlerin gelir kaybı yaşayacağını tahmin ediyor.
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesi olayında ihmâli olduğu iddiasıyla kamu görevlileri hakkında açılan davanın ilk duruşması bugün yapıldı. Tutuklu sanıkl
12. yüzyılda yaptırılan Karaviyyin Kütüphanesi'nde, İbn-i Haldun’a ait ‘Mukaddime’ başta olmak üzere, İbn-i Rüşd’e ait yazma eserler ve 9. yüzyılda küfi yazı ile kaleme alınmış
Çatışmada 4 güvenlik görevlisi de yaralandı
HDP Parti Sözcüsü Bilgen, dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin partisinin grup toplantısı sonrası, tüm partileri seçmen iradesine sahip çıkmaya çağırdı; "Kolayca gitmeyeceğiz
İstanbul Kağıthane'de çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüse bir araçtan ateş açıldı
Almanya’da İslam ve göçmen karşıtı PEGIDA hareketinin kurucusu Lutz Bachmann, halkı kışkırtmak suçlamasıyla yargılanmaya başladı.
İsrailli yetkililer, işgal altında bulundurdukları Batı Şeria’nın Salfit bölgesindeki arazileri istimlâk etme kararı çıkardı.